Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 22 Jul 2025, 01:01

Autoru Poruka
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 21 Maj 2013, 17:27
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

Duško Bogdanović: Zoricu Marković bih očerupao!

Njena sreća je što na „Farmi“ postoje kamere i što je zabranjeno da se bije, kaže Bogdanović

Slika

Duško Bogdanović jedva je čekao da izađe s „Farme“. Srećan je što je otišao kući, ali mu je žao što je njegova žena Radojka ostala na imanju.

On kaže da su farmeri nervozni zbog nedostatke hrane i da se razočarao u Zoricu Marković.

- Voleo sam Zoricu otkako je počela da peva. Kad je počinjala, bila je lepa i visoka. Bog joj je dao samo glas, a sve ostalo joj je uzeo. Ona nema mozga.

♦ Ona je rekla da bi prvo tebe i Ljubu izudarala?
- Njena sreća je što na „Farmi“ postoje kamere i što je zabranjeno da se bije. Da nije toga, svu bih je očerupao još onda kad me je pljunula.

♦ Kako gledaš na Stanijinu vezu s Filipom?
- Staniju sam gledao kao ćerku i delio sam joj savete kad ju je Era napadao. Rekao sam joj da se hvata ovog manekena jer drugačije od deda Ere neće moći da se spase. Mnogo sam je zavoleo. A što se tiče njene veze s Filipom, ona neće opstati van „Farme“.

♦ Video si Jovanin i Danijelov seks.
- Ma, nisam hteo. Tad sam zatvarao ovce. Samo sam hteo da im se javim. Popeo sam se na bure i imao sam šta da vidim. Baš sam se pokajao. Rekao sam Radojki šta sam video, ona se nasmejala, ostali su videli i morao sam da kažem.

♦ Zašto Radojka i ti niste imali seks?
- Ćerke su nam rekle da ne pravimo gluposti.

Slika

Kurir

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 21 Maj 2013, 17:30
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

DULE: Fali mi seks, prevariću Radojku!

- Na farmi nismo mogli da vodimo ljubav, sramota nas bilo. Sad kad sam izašao, ja ću da se snađem, valjda će neka da mi pomogne. Mnogo nam je bilo teško tamo, zajedno smo, a nismo, a kod kuće vodimo ljubav svakoga dana - kaže bivši "farmer" Dule

Slika

Nakon što je napustio rijaliti program “Farma”, Dule je izjavio da mu fali seks, koji svakodnevno upražnjava sa svojom suprugom Radojkom. Bivši farmer za “Alo” navodi da “ga je bilo sramota da spava sa ženom na imanju, a kod kuće imaju seks nekoliko puta dnevno“. Dule je najavio da sada može da se vrati svojim svakodnevnim intimnim aktivnostima i nada se da će mu nova jedinka ženskog pola pomoći u tome.

- Nismo mogli da vodimo ljubav, sramota nas bilo. Sad kad sam izašao, ja ću da se snađem, valjda će neka da mi pomogne. Neću ja da prevarim moju Radojku, neće ona ni da sazna. Mnogo nam je bilo teško tamo, zajedno smo, a nismo, a kod kuće vodimo ljubav svakoga dana. Nismo mi mladi kao Jovana i Danijel, pa da imamo seks po ceo dan tamo - rekao je Bogdanović.

Dule je prokomentarisao velike svađe i pljuvanje sa Zoricom Marković, rekavši da je njoj “Bog dao samo glas i da se nikada neće pomiriti sa njom”.

telegraf

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 21 Maj 2013, 20:40
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

STARLETA KOD LEKARA NAKON ŠTO JE DANIMA SUMNJALA DA JE TRUDNA!

Stanija i Filip imali seks u seniku!

Iako kamere na imanju u Lisoviću prekrivaju gotovo svaki pedalj zemlje, Stanija Dobrojević i Filip Panajotović ipak su, kako “Alo!” saznaje, uspeli da umaknu u senik, gde pogled produkcije ne dopire, i tamo imaju seks, zbog čega je starleta nekoliko dana provela strahujući da je trudna.

Slika
Stanija i Filip u akciji

Dobrojevićeva je rekla Panajotoviću da dete koje je mislila da nosi nije njegovo

Da posle toga ipak ima kajanja, saznali smo kada se Stanija najpre nekoliko dana žalila kako joj se gadi hrana, a posebno mleko, koje ne može da okusi. No, to nije bilo sve - Filipu je rekla da je u poslednje vreme malaksala i da joj mesečni ciklus kasni, što je dodatno podgrejalo sumnje da je ona trudna. Da postoji mogućnost da mu je draga trudna, najpre je otkrio maneken. On je tokom razgovora sa Akijem i Filipom Mitrovićem u više navrata (dok je njegova devojka Stanija provodila prvu bračnu noć u hotelu sa Nenadom Aleksićem) šifrovano rekao kako ima razlog zašto se ponaša kao pi*ka i kako je “nabo”, da bi potom u šifrovanom razgovoru sa Danijelom Alibabićem i crnogorski pevač rekao da je upoznat sa situacijom.

Slika
Mislila da je u drugom stanju: Dobrojevićeva | Foto: Robert Getel

- Ako mene pozovu i pitaju me, ja ću da kažem istinu. Da se ne začudiš - rekao je Alibabić i nastavio:

- Baš lepo, neka se ova “Farma” pamti po nečemu lepom. Kako će to da bude lepa mala lutkica - rekao je potencijalni kum, koji je već očigledno smatrao da će dete biti devojčica. Na te njegove reči Filip se nadovezao:

Slika
Starleta i maneken su našli mesto gde ih kamere ne vide

- Kad Stanija dođe, reci joj da si se šalio, da ne provali da smo komentarisali.
Stanija je ipak saznala za njihov razgovor, pozvala je Filipa da ode sa njom do poljskog toaleta, gde mu je kazala:

- Molim te da prestaneš da pričaš o tome, i ako jesam trudna, nisi ti (otac, prim. aut.)! Prestani, Filipe, i zakuni se da više nećeš pričati na tu temu - rekla je starleta šapućući.

Slika
Devojka mu zabranila da priča o trudnoći: Filip

Sve nedoumice oko potencijalne trudnoće ipak su razrešene u ponedeljak, kada je Stanija napustila imanje kako bi otišla na lekarski pregled. Tamo je ustanovljeno da je, zbog toga što se bosonoga šetala po imanju, zaradila tešku prehladu. Kako je “Alo!” saznao, ustanovljeno je da starleta nije u drugom stanju, već da ima zdrastvenih problema, usled čega joj je određena adekvatna terapija antibioticima i injekcijama. Dobrojevićevoj je ipak laknulo nakon ovih vesti, pa je, nakon što se vratila sa imanja, došla kod Filipa i Danijela, koji su prali posuđe, i kroz smeh im rekla:

- Evo vam ova šolja, operite je, trudnice ništa ne rade...

A šta će na sve reći potencijalni otac deteta, videće se po Stanijinom izlasku.
„Pink“: Sumnjali smo da je trudna

Povodom Stanijine zdravstvene situacije dobili smo izjavu iz produkcije:
- Stanija Dobrojević se tokom protekle noći požalila na zdravstvene tegobe koje su ukazivale na sumnju na graviditet. Kako veoma držimo do zdravstvene zaštite učesnika “Farme”, produkcija je na njen zahtev i nakon pregleda dežurnog lekara jutros uputila Staniju na specijalistički ginekološki pregled, gde su obavljene sve potrebne analize. Nakon toga, Stanija je vraćena u “Farmu”, gde će nastaviti učešće u najpopularnijem rijaliti programu - stoji u saopštenju “Pinka”.

Alo

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 21 Maj 2013, 20:46
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Dule: Sve žene su ružne bez šminke, pa i Stanija! Bebi Dol se nije okupala nijednom!

Dule je nakon ispadanja iz Farme rekao da je srećan zbog povratka u selo Galibabinci nakon 70 dana, ali i da je tužan zbog rastanka od Radojke, koju je ostavio kao gazdu.

Slika

- Ako ima i najmanje šansi da Radojka pobedi, voleo bih da ostane do kraja, a ako ne, neka izađe što pre - bio je iskren Dule, koji je u izgubio od Danijela Alibabića.

- Na “Farmi” je strašno, bolje društvo sam imao u “Velikom bratu”. Od svih bih izdvojio Gocu Božinovsku i Mikija Mećavu, a Zorici bih poručio da proba da me pljune u stvarnom životu, pa će videti kako će da prođe. Inače, Bebi Dol se nije okupala nijednom, i sve žene, uključujući i Staniju, ružne su bez šminke - kazao je on za "Blic".

Alo

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 21 Maj 2013, 21:22
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Farma: Jovana nominovana, Stanija u svađi sa Filipom

Ona je sakrila Erinu bubicu sa ostalim takmičarima što je strogo kažnjivo. Pevač nije kriv jer mu je nestala bubica pa je produkcija odlučila da kazni Jovanu

Slika

Era i Ljuba su se, ponovo, kao po nekom nepisanom pravilu, prvi probudili. Sportistkinja se postarala da ostale farmere sačeka čista kuhinja i šporet, dok je pevač otišao da obiđe životinje. Ubrzo zatim im se pridružila i Saška. Pričali su o lenjosti i nehigijeni pojedinih farmera. Oni su ogorčeni na Akija i Filipa, koji nikako ne žele da se late posla. Njih su uporedili sa svojom decom, za koju kažu da su vaspitana i sa radnim navikama, za razliku od omladine na Farmi. Goca je razumela da deca na Farmi ne rade, da su se četvoro među sobom zaljubili, ali, kako je rekla, ne može da shvati kako Vesna ništa ne radi, već se, krajnje folirantski, čim ugleda kameru lati posla.

Radojka je okupila sve žene kod gazdine kuće. Iznenadila se kada su se sve žene pojavile ispred gazdine kuće. Prokomentarisala je da je ovo prvi put od početka Farme da se sve žene okupe i mirno ispijaju kafu.

Proka je pokazao novoj gazdarici Farme poslove kao i način na koji će ih izvršiti. Proka je potom postrojio sve farmere u dnevnoj sobi. Strogim, odsečnim, glasom Proka je pokušao da dovede u red nedisciplinovane među farmerima. On im je još jednom ponovio da svi moraju da rade, ne samo pojedinci. On je ljut i na Ekrema jer nije izvršio sve zadatke kao gazda.

Stanija se posvađala sa Filipom jer je on ispričao Danijelu da je Stanija možda trudna. Priznala mu je da je očajna i ljuta, jer misl da to nije fer, da se tako igra sa njenim životom i zdravljem. Ona je od Filipa tražila da joj ne radi ništa iza leđa i da, shodno tome, ne priča Akiju i Filipu sve što čuje od nje.

U pismu Zadruge, Jovana je kažnjena direktnom nominacijom. Razlog za ovako drastičan potez Zadruge je to što je Jovana sakrila Erinu bubicu na duži period, što je protivno pravilima Farme.

Danijel i Jovana su po čitanju pisma odvojeno započeli razgovor o Erinoj bubici. Jovana je rekla da nije sakrila Erinu bubicu i da je neopravdano optužena i nominovana. Jovana i Danijel su zaključili da je ovo jedini način da ih razdvoje. Jovana je priznala da neće učiti, i da će biti šta će biti. Neće se opterećivati.

Novosti

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 22 Maj 2013, 17:57
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Farma: Dokle više!?

Nova svađa, novo urlanje uglas, nove uvrede, blagi fizički kontakt... Saška Karan i Ša ponovo u klinču.

Slika

Ako će po nečemu biti upamćena ova Farma, onda su to svakako svađe i količina uvreda i psovki koje su učesnici rijalitija uputili jedni drugima.

Da li je reč o "nameštenim" situacijama i razmiricama zarad veće gledanosti ili su se, zaista, jedni drugima smučili (a kako i ne bi kad su zajedno više od dva meseca), tek ne prođe dan a da ne bukne novi plamen na imanju u Lisovićima.

Najnoviju "frku" je teško opisati. Počelo je sve od pokušaja Ere Ojdanića da objasni šta se dogodilo u štali, nakon što se požalila da su je Memo i Ša napali. Odjednom su svi pričali uglas, urlali, vikali...

Najžešće je bilo između Saške Karan i Ša, koji se i dalje ne podnose. A, zanimljivo, njih dvoje su zajedno ušli u studio kada je počinjao šou i tada su rekli da će štititi jedno drugog.

Saška je rekla reperu da mu nije zaboravila što je napao i što joj se ruga iako je povređena. Krenula je i da ga polije vodom ili kafom, ali su je u tome sprečili. Rekla je Ša da je "mali muškarac", nazivala ga "pi*** beogradskom", a on je imitirao scene seksa sa njom i Vesnom Rivas.

Zbog sličnog incidenta, sa Farme je izbačena Zorica Marković.

Da vam ne prepričavamo detalje najnovije svađe - POGLEDAJTE

Mondo

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 22 Maj 2013, 18:07
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Farma: Vendi ulazi u šou?

Produkcija rijalitija pustila "probni balon" u vezi sa učešćem Vesne Vukelić-Vendi na Farmi. Moguće je da će ponovo doći na imanje u Lisovićima. Zavisi od gledalaca.

Slika

Vi se nalazite ovde: Mondo > Zabava > Rijaliti TV

Farma: Vendi ulazi u šou?

27 komentara OdštampajMake font size smaller Make font size default Make font size larger 21. maj 2013. 20:05 > 20:13
Produkcija rijalitija pustila "probni balon" u vezi sa učešćem Vesne Vukelić-Vendi na Farmi. Moguće je da će ponovo doći na imanje u Lisovićima. Zavisi od gledalaca.

"Da li bi bilo interesantno da Vendi dođe na imanje?!?!", pitanje je koje je produkcija rijalitija Farma postavila na zvaničnoj Facebook stranici šoua u svojevrsnom ispitivanju javnog mnjenja.

U prvim komentarima, velika većina ljubitelja ovog rijalitija je za to da Vendi uđe, neki predlažu da ima i zadatak.

Uz pitanje, ljubiteljima Farme je postavljen i "zadatak": ako fotografija Vendi prikupi 5.000 "lajkova", onda će ona ući u šou.

Nije isključeno da će Vendi, koja je ove sezone učestvovala u drugom rijalitiju - Veliki brat - ponovo biti deo Farme, na kojoj je bila i pre dve godine, kada je tamo bio i Ekrem Jevrić.

Ekrem ne propušta priliku da pomene svog "Vendija" i žali što na Farmi nijedna žena nije kao ona, jer je sa njom mogao da napravi šou. Nema dileme ko bi bio najsrećniji kada bi video "Vendija" na ulaznim vratima!

Mondo

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 22 Maj 2013, 21:09
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

NIKO NIJE OČEKIVAO DA ĆE SE ČAK I ONI KRVNIČKI POSVAĐATI:
Filip i Miki Mećava se častili uvredama! (VIDEO)

Imanje u Lisovićima odzvanjalo je od psovki i uvreda a njih dvojica nisu mogli da se zaustave!

Slika
Miki Mećava
Nemoguće je i nabrojati koliko je ukupno bilo svađa na "Farmi"" Poslednja u nizu dogodila se između Saške Karan i repera Sha kada je navodno došlo i do fizičkog kontakta. Pevačica nije izbačena ali tu svađe nisu prestale. Tokom dana sukobili su se Miki Mećava i Filip Panajotović a pevač je sve pokrenuo jer mu je muka da čeka manekena da dođe i seče drva.

Slika
Filip Panajotović

- Filipe pa šta sad čekaš? Rekao si mi da ti pokažem i šta sad radiš? - vikao je Miki.

- Ma neću da dođem boli me ku*ac, uzvratio je Filip a pevač mu nije ostao dužan:
- Pa ako te boli ku*ac nemoj mi pričati pomozi mi već dođi. Šta svaki dan sediš i nešto važno pričaš k'o da si u španskoj seriji! Ne znaš ti ništa buzdovančino jedna!
- Ti si ke*aš tu kao po ceo dan radiš, drao se maneken.
Ova svađa je potrajala a njih dvojica nisu mogli da prestanu da se "časte" brojnim uvredama.

Alo

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 23 Maj 2013, 16:46
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Stres ih polako ali sigurno jede: Nakon žestoke svađe sa Vesnom Rivas, Memo završio u bolnici!

Slika

Na “Farmi” je strogo zabranjeno vređanje na nacionalnoj osnovi, međutim, Vesna Rivas je promišljeno upakovala uvrede upućene Sulejmanu Haljevcu Memi i time napravila jednu od svađa koje će obeležiti ovu sezonu rijalitija. Naime, Vesna je Memi uputila niz prozivki i uvreda, zbog čega je umetnik završio kod lekara, prenosi Alo!
“Tebe, bre, treba da bude sramota. Gladujem ovde već četiri dana, a ti jedeš pet puta dnevno. Ne dam ti sardinu, ima sama da je pojedem. Ti i Ekrem možete sve da jedete ovde, a ja treba iz svojih usta da odvajam! Neću! Prevarantu jedan! Crkni, neću ti dati ovo! Džukelo jedna, smrdo smrdljivi. Volela bih da vidim kako bi ti nas tamo dočekao jer, dok se mi izgladnjujemo, ti ždereš i otimaš nam od usta. Došao si iz Sarajeva da se najedeš ovde. Ti si otpad sarajevski”, urlala je pevačica, zbog čega je Memo bukvalno poludeo i počeo da udara rukama o sto.
“Sarajevo je široko i nije gladno kao ti. Diraj mene, ali ne diraj mi narod! Nemoj mi te tvoje seljačke fore. Vi ne znate šta je tamo bilo i zato nemojte da pričate! Ono što sam ja tamo video vi ne možete ni zamisliti!”, pričao je slikar, nakon čega je počeo da plače i iznervirano izašao iz kuće. Nakon toga su farmeri komentarisali kako je zbog stresa morao da ode kod lekara da bi ga nekim lekom smirili, piše Alo!
Nakon što je odabran za slugu, Era Ojdanić i Radojka Bogdanović skoro svaki sat imaju po neku rapravu, ali posle jučerašnjeg odlaska na pijacu, izvukli su najvulgarniji asortiman do sada.
Radojka: “Ero, možeš samo da se najedeš moje p**ke!”
Era: “Ne jedem i ne j**em p**ke kao što si ti! P**ko raspala! Debela smrdljuša si ti, buljava žabo jedna! Ti i onaj tvoj Dule ste smradovi žešći!”

Svet

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 23 Maj 2013, 21:04
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

STANIJA SE "NAOŠTRILA": ZBOG PRIČE O JOVANI I OTKRIĆA NJENIH "SKRIVENIH" NAMERA, DANIJEL POZELENEO OD MUKE! (VIDEO)

Nije mu bilo svejedno kada je čuo šta ima da mu kaže. Lagano istina izlazi na videlo!

Slika

Stanija Dobrojević je pozvala Danijela Alibabića kako bi raspravila neke stvari s njim. Vidno "naoštrena", starleta je servirala takvu priču da Alibabiću nije bilo nimalo svejedno.
Inače, Danijel i Jovana su se raspravljali oko svađe Stanije i Danijela. U isto vreme je trajala i svađa Stanije i Filipa zbog iste situacije. Dva para su se okupila kako bi zajedno razrešila ovaj problem. Jovana i Filip su se svađali dok su Stanija i Danijel raspravili sve i pomirili se.

- Samo zatvori vrata da ne moraju drugi da slušaju. Pošto me nerviraju situacije i pošto svaki problem rešavam sama, sad ću da ti kažem, započela je razgovor.

- Lepo mi je Filip prišao i rekao da Jovana trčka za njim, ide za njim kada puši cigaretu, i da on beži zbog slike i situacije. Nit sam ljubomorna, niti sam mu išta prebacila. On je distancu sa tom devojkom napravio od samog starta, da se ne stekne neka pogrešna slika. On je to meni rekao, a ja sam njemu rekla:"Što meni kažeš, prenesi kumu", rekla je Stanija i dodala:

- Ja nemam ništa protiv te devojke, da me ne shvatiš pogrešno, ali zbog ove provokacije nisam zaslužila. Nisam ja ta koja je ikada rekla Filipu da se distancira od te devojke. On ima distancu od nje od samog starta, ja se u to ne mešam. Ali, ove provokacije ja nisam zaslužila.

Rasprava se nastavila, u nju se uključio i Filip, koji je pokušao da servira svoju priču, ali Stanija je bila nenadmašiva. A kako je tekao dalji tok razgovora poslušajte u video snimku.

smedia

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu