| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
mala ruzo procvetala hahahaha
necem se vise mijesati....samo dosla u kafanu da ljubnem i pozdravim
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Molena nemoj da nas zaboravis 
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma jos sam tu hahaha necu vas zaboraviti sta vam je....idem samo na odmor a imam jos do polaska pa cu jos malo da vas 'smaram' po temama 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
odmaras se vamo ili negde tamo ?
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Molena je napisao: ma jos sam tu hahaha necu vas zaboraviti sta vam je....idem samo na odmor
Moli...lijepo se provedi na odmoru...i ulovi kojeg galeba... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
LaYa je napisao: ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
GiGi...galeb parkiran i ceka hahaha  Uther negdje tamo, juznije..gdje je dobra loza i u okolici 
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Ствааааааарно добар иззбор лепотица у кафани код Моје Душе! И понеки лепотан, колико ради заклетве... Само сам бацио поглед кроз прозор, у пролазу. Нећу кафу ни ракијицу, немам кад. Ко оће да се љуби, љубим га! Ко ће чврст пријатељски стисак руке, има га! Озарили сте ми данашњи дан! Путницима, обашка, срећан пут желим! Одох да радим ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|