Autoru |
Poruka |
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Ovo očekujem sa nestrpljenjem...
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Neverovatno, ali ne mogu da ga gledam 5 minuta, Izgleda sve sto daje pInk , meni dosadno.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Koliko samo dobrih vokala ima...divota za uši...  Nego...Željko me pomalo nervira...kad onako počne raditi neke face... Kikija bi si uzela doma koliko je drag... ![[0happycoeur.gif] [0happycoeur.gif]](./images/smilies/0happycoeur.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Kiki je mekan, Željko je preozbiljan i kenjka a Kristina je mama 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
E gledala na yt da mogu da komentiram s vama  Kristina se do sada zaljubila u 5 kandidata minimalno hehe... A sinoc sam oplakal onom sto je pjevao Tarkana..kao na Turskom hehehe..pa jbt i j skontala da ono veze s turskim nema hehe. Svidja mi se X factor....jako jako dobrih glasova ima..nemoguce.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
A Emina? Kad pocne da uvija i frkce im i baca farove, hahahaha Čekamo prolazak kroz bootcamp i 24 od 300
drz' ne daj, tuku mitraljezi
ko ce dalje? da vim za koga navijate?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
nisam ih sve zapamtila ali ima jako dobrih kandidata...treba neke slike odraditi..da mogu lakse prepoznati. definitivno mi se svidja onaj lik od sinoc...onaj makedonac sa adresom u Becu ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ... uh kako pjeva i sve ostalo. a i onaj mali iz Negotina ja mislim....auuuuu, udje skromno stidno i razvali pjevanje.. nije lako odluciti definitivno
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
da, dobri su obojica i obijica mi se svidjaju svako na svoj nacin, ovaj jer ima tu muskost, ima sve a ovaj mali ta stidljivost i skromnost a razvalio  Kako nisi gledala, ebem li ga, gde sad slike da ti trazim... si cula onu malu Almu od 13 god ili onu isto malu iz MK rokerku, ima dobrih bas.... a FIFI??? nista Fifika ha? 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ona mala rockerka sto je pjevala led zeppelin auuuuuuu....razvalila..jos kad sam cula sta ce pjevati, bila sam napeta..a kad je pustila glas gotovo..!!
bravo Laki...vidis, napomeni me..ja zaboravim.
|
|
|
|
|
|