Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
sta razmisljas...pogledaj u kalendar vikend ce za 5 dana 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Molena je napisao: sta razmisljas...pogledaj u kalendar vikend ce za 5 dana  znam...zato me i nervira
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
gde cu za novu godinu? ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
..o tome tko će mi maknut ovu bubu iz sobe...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Razmisljam..kako ce ljudi pomisliti da sam definitivno zavisnik..ceo boziji dan provedoh na forumu.. A ustvari,meni samo ne radi program za rad..pa ubijam problem
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
GiGi je napisao: ..o tome tko će mi maknut ovu bubu iz sobe... Zamoli je lepo da izadje, sve se resava dijalogom...
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Zlobni je napisao: GiGi je napisao: ..o tome tko će mi maknut ovu bubu iz sobe... Zamoli je lepo da izadje, sve se resava dijalogom... Pokušala...neće...tvrdoglava je... ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
probaj na engleskom, mozda nije odavde...
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
...nema je više... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
vidim ja da je radila papuca ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|