Svetlana Ceca Ražnatović ovih dana muči muku zbog visokih temperatura! I to onih tropskih, možda i viših od 39,2. Folk zvezda, kojoj u ponedeljak izlazi novi album, svakodnevno vežba u studiju „Miligram“, u kojem je veoma vruće zbog toga što klima-uređaj ne smeju da koriste kako se zvezda ne bi prehladila pred predstojeće nastupe!
- Ceca po ceo dan provodi u studiju sa Aleksandrom Milićem Milijem, gde vežbaju za nastupe na kojima će predstaviti svoje nove pesme. Iako je poznato da je veliki profesionalac, problem joj stvara vrućina u studiju. Klima-uređaj mora da bude isključen kako ne bi naškodio njenom glasu - kaže naš izvor blizak folk zvezdi i dodaje:
- Ceca je primorana da se presvlači bukvalno na svakih pola sata i to je veoma nervira. Temperatura u studiju je kao i napolju, ako ne i viša, skoro četrdeset stepeni. Ipak, pevačica je zadovoljna jer su dve nove pesme „Zagrljaj“ i „Probudi me kad bude gotovo“ hitovi u najavi i veruje da će publika biti oduševljena - rekao je izvor Kurira.
Album „C-club“, sa dve nove pesme i numerama s poslednjeg albuma koje su obrađene u haus fazonu, biće objavljene u ponedeljak. Ceca će pesme premijerno predstaviti u Banjaluci, gde će nastupiti pred 10.000 ljudi! Posle toga folk zvezda će nastupiti u Podgorici, a nakon toga u Ohridu.
Kurir
_________________ "SUDBINA MESA KARTE - MI IGRAMO."
U mojim godinama ne postoji muškarac kojeg bih mogla da opišem po njegovim fizičkim karakteristikama
Životna priča. Svetlana Ceca Ražnatović u ekskluzivnoj ispovesti otkriva da je sve u životu radila da bi zaštitila sebe i svoju porodicu, i da joj je nakon svih turbulencija i krpljenja rana potreban muškarac koji će joj pružiti sigurnost i mir.
- U mojim godinama ne postoji muškarac kojeg bih mogla da opišem po njegovim fizičkim karakteristikama, već je to muškarac kraj kojeg bih osetila sigurnost i mir - rekla je najveća balkanska zvezda. Ona je u intervjuu za časopis Ceca specijal otkrila svoj pogled na sve što je Srbiju zadesilo u prethodne dve decenije:
- Vremena u kojima smo živeli svih ovih godina bila su vrlo turbulentna i imam osećaj kao da nas je sve nosila neka bujica, a mi smo udarali o stene, krpili rane, nastavljali dalje, i bilo je jednostavno previše informacija, previše odluka - rekla je Ceca i osvrnula se na svoju karijeru:
- Ono što povezuje celu moju životnu priču, otkad sam imala trinaest godina do danas, jeste moja potreba da svojim glasom prenesem sve ono što mi se dešavalo u privatnom životu. Nisu sve moje pesme autobiografske. Mnoge se bave nekim uopštenim, uglavnom ljubavnim temama, ali u svaku je unet jedan deo mog života. Velika je privilegija što sam imala šansu da kroz čitav svoj život, upravo kroz pesme, oslikavam ono što mi se dešavalo u životu.
Folk zvezda je osetila potrebu da se progovori o tome kako je uspela da sačuva svoju porodicu posle ubistva njenog muža Željka Ražnatovića Arkana 2000. godine:
- Sve što sam u životu radila, radila sam da bih fizički i finansijski zaštitila sebe i svoju porodicu. Mnoge odluke morala sam da donosim pod velikim stresom, a to da li su one bile ispravne ili pogrešne, vreme će pokazati.
Mili: Ceca je uvek dominantna
Aleksandar Milić Mili, Cecin najbliži saradnik, koji već dve decenije sarađuje s balkanskom zvezdom, kaže da je neverovatan način na koji ona dominira scenom:
- Bez obzira na to koliko snažan koncert napravim ili koliko publike ima, pet hiljada ili sto pedeset hiljada, kada Ceca zapeva, oko nje se stvori ogroman vir u kojem se vrte i publika, i bend, i produkcija. Prosto je neverovatno na koji način ona dominira celim tim performansom.
Postoje dva razloga zašto smo se odlučili na izdanje Ceca specijal. Jedan je da nastavimo tradiciju koju smo započeli 2004. godine, da uz svaki album pravimo i časopis koji publici približava naš rad, a drugi je da muzički zaokružimo taj album sa dve nove pesme kakve nismo imali na prethodnom izdanju. Posebno je zanimljivo što smo sa „clubbing“ verzijama pesama sa albuma „Ljubav živi“ otvorili jedan novi muzički žanr, kojim se nismo bavili do sada, a imamo nameru da taj stil prati naša buduća izdanja.
Kurir
Da li je veza između Nataše Bekvalac i Vladimira Vuksanovića poslužila kao inspiracija za novu pesmu Svetlane Ražnatović?
Sudeći prema prvim reakcijama na singl „Probudi me kad bude gotovo”, mnogi naši čitaoci pronašli su u tekstu vezu sa aktuelnim ljubavnim životom mladog manekena sa kojim je folk zvezda ranije dovođena u vezu. Stihovi „Ja sam ono što zeliš, zar uopšte još sumnjaš u to? I zato nemoj da deliš tu ljubav svuda okolo” pojedince asociraju na Natu i Vladu, koji poslednjih nedelja ne silaze sa naslovnica, a „Alo!” je nedavno objavio i njihove paparaco fotografije sa Brača, gde su boravili u istoj hotelskoj sobi. Tako se juče na broj telefona u našoj redakciji javilo više čitalaca koji su nam ukazali da „Ceca peva o Nataši” i da bi trebalo da se pozabavimo tom temom. Ukoliko su ove procene tačne, moglo bi se zaključiti da Ceca i dalje pati za Vladom, ali kako nismo uspeli da dođemo do njenog komentara na ovu temu, možemo samo da nagađamo. Cecin izvršni producent Aleksandar Milić Mili nije se juče javljao na svoj broj telefona, ali je zato tekstopisac Marina Tucaković rekla da se pri pisanju pesme „Probudi me kad bude gotovo” nije vodila pomenutom idejom: - Nije mi to bilo ni na kraj pameti. Nisam ni znala da je Nataša sa Vladom. I ne znam ko je s kim na estradi, niti me to zanima - rekla nam je Tucakovićeva.
Pevačice traže savršenog muškarca! I Ceca i Nataša tvrde da su trenutno slobodne i obe u intervjuima koje su dale ove nedelje kažu da žele da pronađu pravog muškarca. - U mojim godinama ne postoji muškarac kojeg bih mogla da opišem po njegovim fizičkim karakteristikama, već je to muškarac kraj kojeg bih osetila sigurnost i mir - izjavila je Ražnatovićeva za časopis „Ceca specijal“. Dok Svetlana želi mir isigurnost Nataša veruje da će naići na osobu koja će razumeti njen posao, ali da je ta osoba ostvarena i zadovoljna. - Nije lako sresti muškarca dovoljno ostvarenog i zadovoljnog, nekog kome ni u jednom trenutku posao kojim se bavim, a koji volim najviše, neće zasmetati. Ipak, ja i dalje verujem - izjavila je Nataša u intervjuu za magazin „Glorija“.
„Probudi me kad bude gotovo” Ja sam ono što želiš, zar uopšte još sumnjaš u to? I zato nemoj da deliš tu ljubav svuda okolo. I dok očima je noćas voliš ja prolazim kroz pravi pakao. Neću da budem više svedok svome bolu ispod časti mi je to. REF. I plakaću, plakaću, plakaću suzama u boji njene haljine. I zaspaću, zaspaću, zaspaću probudi me kad bude gotovo sve. I plakaću, plakaću, plakaću spavaća mi soba služi za to. Voli je očima, voli je probudi me kad bude gotovo. Nikad uspela nisam da se promenim puštam ti sve. Mene možeš da imaš i onda kada povrediš me.
Alo
Nastupom folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, 12. avgusta u 19 sati na stadionu završiće se ovogodišnji Festival trube u Guči. “Ovaj koncert razlikovaće se od svih dosadašnjih jer će svi njeni hitovi koje bude tom prilikom izvela biti u trubačkom aranžmanu. Biće to jedinstveno koncipiran i osmišljen koncert u regionu”, kaže Dobrivoje Marinski, producent Sabora u Guči. On dodaje da je Ceca veoma srećna što će nastupiti na ovom širom sveta čuvenom srpskom festivalu. “Ona veoma voli trubu i ima desetak kompozicija snimljenih u ovom aranžmanu”, podseća Marinski. Osim Cece, na 52. saboru, koncerte će održati i Miroslav Ilić, virtuozi trube Dejan Petrović i Dejan Lazarević i evropska di-džej zvezda Shantel.
Svet
Pevačica je već objavila teskt pesme "Probudi me kad sve bude gotovo" na društvenoj mreži Facebook
Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović objavila je danas svoj specijal.
Pored ekskluzivnog intervjua na temu pritvora, Arkana, muškaraca i dece u specijali su se našla dva diska. Na jednom su remiks pesme sa albuma "Ljubav živi", a na drugom dve nove pesme "Probudi me kad sve bude gotovo" i "Zagrljaj".
Pevačica je već objavila teskt pesme "Probudi me kad sve bude gotovo" na društvenoj mreži Facebook:
Ja sam ono sto zelis zar uopste jos sumnjas u to
I zato nemoj da delis tu ljubav svuda okolo
I dok ocima je nocas volis
Ja prolazim kroz pravi pakao
Necu da budem vise svedok svome bolu
Ispod casti mi je to!
I plakacu,plakacu,plakacu suzama u boji njene haljine
I zaspacu,zaspacu,zaspacu probudi me kad bude gotovo sve!
I plakacu,plakacu,plakacu spavaca mi soba sluzi za to
Voli je ocima, voli je, probudi me kad bude gotovo!
Nikad uspela nisam da se promenim, pustam ti sve
Mene mozes da imas i onda kad povredis me
I dok ocima je nocas volis
Ja prolazim kroz pravi pakao
Necu da budem vise svedok svome bolu
Ispod casti mi je to!
Ražnatovićeva će nastupiti na završnoj večeri festivala 12. avgusta
Gde će sad svi da stanu?! Svetlana Ceca Ražnatović kaže da joj je drago što je pozvana da učestvuje na ovogodišnjem festivalu trube u Guči i da očekuje odličan provod:
- Drago mi je što ću ove godine nastupati u Guči, jer je taj festival dobio internacionalni karakter i važno mesto na mapi svetskih festivala - rekla je najveća balkanska folk zvezda.
- Očekujem odličnu atmosferu i lep provod - rekla je Ceca za Kurir.
Aleksandar Milić Mili, njen najbliži saradnik, kaže da će Cecin nastup u Guči jedini veliki koncert u Srbiji do spektakla na Ušću u junu 2013:
- Iako do beogradskog koncerta nismo planirali velike nastupe, Guča to zaslužuje i rado smo se odazvali pozivu - rekao je kompozitor za Kurir.
Ceca će kao ekskluzivni gost 12. avgusta zatvoriti festival u Guči.
Kurir
Folk zvezda odlazi na Kipar, u Aja Napu, gde će je sačekati Seve s Milanom Popovićem i sinom Aleksandrom
Ceca i Seve letuju zajedno! Folk zvezda Svetlana Ražnatović putuje na Kipar kako bi se odmorila pred nastavak turneje „Ljubav živi“. Na ostrvu je već Severina sa suprugom Milanom Popovićem i sinom Aleksandrom. Trenutno su u Limasolu, a za dva dana se sele u Aja Napu, gde imaju vilu, i to u neposrednoj blizini Cecine kuće.
Dve popularne pevačice uživaće zajedno na plaži, družiće se uz kaficu, ali Vučkovićka će, za razliku od Ražnatovićke, koja će puniti baterije, pomalo i raditi. Seve će birati koreografiju za svoj novi hit, a da je težak zadatak pred njom, govori i činjenica da je na konkurs koji je organizovao jedan dnevni list iz Hrvatske stiglo nekoliko hiljada predloga. Ona će odabrati njoj najzanimljivije, dok će konačnu odluku doneti zajedno sa svojim timom.
Ceca će na Kipru boraviti desetak dana, nakon čega nastavlja sa veoma uspešnom evropskom turnejom.
Ceca smanjila grudi
Na fotkama koje su nastale prilikom Cecinog odlaska u Ljubljanu prošle nedelje da se primetiti da je smanjila grudi. Slike je objavio Puls i uporedio ih sa pređašnjim, ukazujući na veliku razliku u obimu poprsja. Inače, folk zvezda je među prvima u Srbiji ugradila silikone, još davne 1994. godine, a prilikom svakog njihovog remonta dodavala je kubikažu.
Kurir
Ceca će spavati u predsedničkom apartmanu koji se nalazi u kompleksu zgrada Vlade Srpske
BANJALUKA - Svetlana Ceca Ražantović spava u Vladi Republike Srpske!
Ceca je u petak popodne privatnim avionom doputovala u Banja Luku. Sa njom je u avionu osim frizerke Bucke bio i sin Veljko. Kako piše Skandal, na aerodromu je sačekala limuzina koja je odvezla u kompleks Vlade Republike Srpske.
Kako su rekli organizatori Ceca će spavati u predsedničkom apartmanu koji se nalazi u kompleksu zgrada.
Ona će u subotu nastupiti pod vedrim nebom u sklopu kompleksa Akvana.
Kurir
Svetlana Ražnatović sa sinom Veljkom u Banjaluci odsela u luksuznom apartmanu, u kome borave samo strani državnici
Na nivou! Svetlana Ražnatović je sinoć održala spektakularni koncert u akva-parku „Akuana“ u Banjaluci pred 15.000 ljudi. U gradu na Vrbasu dočekali su je kao predsednika države! Najveća balkanska folk zvezda bila je smeštena u luksuzni hotel „Integral“, koji se nalazi odmah pored zgrade Vlade Republike Srpske, u kome su do sada odsedali samo najviši strani državni zvaničnici.
- Vlasnik hotela blizak je prijatelj Milorada Dodika, predsednika Srpske, pa su u njemu odsedali isključivo svetski državnici koji su dolazili u zvanične posete - kaže naš izvor i dodaje:
- U hotelu se nalazi pet apartmana, tri predsednička i dva koja su manje luksuzna. Ceca je sa sinom Veljkom, naravno, smeštena u jedan od tri predsednička apartmana.
Siniša Mihajlović, direktor preduzeća „Odgovor-kontakt“ i organizator koncerta, potvrdio je da je folk zvezda imala zavidan tretman.
- Koncert nisu organizovale institucije Republike Srpske, tako da predsednik Dodik nije imao zvaničan susret sa Cecom, a o tome da li su se videli privatno, nemam informaciju - rekao je Mihajlović.
Kurir
Prvi čovek Narodne skupštine Republike Srpske odabrao nastup Svetlane Ražnatović u Banjaluci, a ne Kusturičinu pank operu „Dom za vešanje“
Noć za pamćenje. Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Igor Radojčić bio je na mukama zbog Cece. U Banjaluci su održana dva spektakla - na stadionu Borca prikazana je u petak pank opera Emira Kusturice „Dom za vešanje“, a sutradan je u vodenom parku „Akvana“ veličanstveni koncert priredila najveća balkanska zvezda Svetlana Ražnatović, pred 20.000 fanova.
- Nisam išao da gledam Kusturičinu operu, ali sam morao da dođem i čujem Cecu. Morao sam da se odlučim za jedan događaj. Nije u redu da prvi čovek Skupštine dva dana za redom ide na koncerte, i nisam se pokajao! Dobro sam izabrao - naglasio je Radojičić.
Folk zvezda je pred Banjalučanima otpevala svoje najveće hitove, a publika je dobila i specijalni bonus - čula je dve nove pesme, „Probudi me kada bude gotovo“ i „Zagrljaj“. - Srećna sam što sam ponovo s vama! Hvala vam što ste došli u ovolikom broju - zahvalila im se Ceca.
U najvećem ikada viđenom VIP prostoru u gradu na Vrbasu okupile su se brojne javne ličnosti. Predsednik Srpske Milorad Dodik izostao je zbog obaveza, ali je zato bio njegov sin Igor sa prijateljima iz Laktaša.
Ceca je trebalo desetak minuta da odvoji za fotkanje sa obožavaocima, ali je zbog velike navale ostala sa njima skoro sat. Ko god je poželeo, dobio je autogram, zagrljaj... Tako to rade zvezde.
Kurir
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu