| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: Pa to je istina pa ajde stani da te vide ma bezi breee, to mi je tako smor onda prica po sat vremena jbt Pitt ma mozes pricat bre ko ti sta rekao.....samo pamet u glavu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Hahahahaha,nemozes pricati e moja Megi,naravno da se moze,na slusalice a i ovako,bar ja mogu jer u mene uvijek najjnoviji stroj,ja sam manijak tehnologije,,,,, Jesi ti glup ili se pravis lud. Ja sam napisala da je meni to dosadno, ne volim tako pricat, a jos vise kad kamera ukljucena a znam kako funkcionise skajp
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
casual je napisao: :D vidi kako je porasla, ali nista ne jede... jel tako bilo Megi? A rodbina se smenjuje ispred monitora  ma tako nesto, komedija. Naopaki ne brini se, zdrava sam kao dren ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
A to,sorry Megi nisam razumio,pa zavisi skim pricas kao i ovdje s nekim mozes pisati beskrajno jer je interesantan,a s nekim ne mozes niti jedan post,tako je i na Skypeu,,,
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
MeGi je napisao: casual je napisao: :D vidi kako je porasla, ali nista ne jede... jel tako bilo Megi? A rodbina se smenjuje ispred monitora  ma tako nesto, komedija. Naopaki ne brini se, zdrava sam kao dren ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) A ko je rek'o da si bolesna? To je neko drugi nisam ja.....ja sam reko nesto drugo Megi?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Naopaki sorry ne kontam te nesto al nema veze Dobro Pitt, ocekujemo tekst na blogu mozes ti to napisat i bez pisanja privatnih stvari
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
ne kontas sto ne zelis i ne citas nije vazno Megi sali se malo Naopak, al ljubac ces da skontas siguran sam.
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Jedino vidim da me zezas
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
ne zezam te...jel prihvatas ljubac?
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
al u obraz
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ahahhahah ne, niti saljem drugima to mi smor kisici ,ljubici, pozdravi , cestitke
|
|
|
|
|
|
|
|