| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Gigi mi je javila sad da se kupa,dolje je suncano ...blago njoj...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma necu te dirati,zao mi te,nije ti lako,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
e pa fino sto se sunca Hahahah Zali ti sam sebe a ne mene vidis da te trebe izbejgavaju totalis tvojoj vladavini je dosao kraj ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Megi jel te dir'o neko?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: e pa fino sto se sunca Hahahah Zali ti sam sebe a ne mene vidis da te trebe izbejgavaju totalis tvojoj vladavini je dosao kraj ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma kakvi izbjegavaju moja Megi,tek sad krecem u akciju,nastimavam Skype,pa licem u licem prica,nemas ti pojma kolko me vole,,,,ihhiihihhihihi,,,s Tw,Molenom,Lazom,,,,cu sigurno skajpati pa onda ostale,,ihihhihi
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Hahhaha Naopaki nije niko sva sreca Je l tebe Pitt nervirao? ako je da dobije po usima ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) aj pitt nek ti je sa srecom skajpanje i d castis kad namjestis
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
nije me nervirao...dobar je u zadnje vreme Samo nek si mi ti dobro Megi, a ostalo je lako
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ahahaha Naopaki je l ti to mene zezas vracas mi za ono od juce sto sam te zezala Za Pitta 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Hahhaha Naopaki nije niko sva sreca Je l tebe Pitt nervirao? ako je da dobije po usima ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) aj pitt nek ti je sa srecom skajpanje i d castis kad namjestis Ma moze,to cu danas,dosat je bilo coravog pisanja veijeme je za face to face...i ti da si to prije nebi ti onaj tvoj slunto pobjegao,,,loool,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma dobro ja sam Naopakog zezao ali dobar je to decko,voli zezanciju i pisati sto cijenim,,,
|
|
|
|
|
|
|
|