Autoru |
Poruka |
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Ne moze Vesnu staviti za gazdu jer po pravilniku ne mozes staviti onoka s kim si u duelu.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Gazda je Ekrem... Pismo nisam čula jer su na PinkBiH davali reklame... ![[mojzidic.gif] [mojzidic.gif]](./images/smilies/mojzidic.gif) Stavio je Staniju za portparola ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
koga li ce Ekrem za sluge?
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Jaoj videla sam onu situaciju kad se Ekrem obratio kameri po fazonu: Zeljko Mitrovicu, da izbacis ovu Zoricu Markovic, ili cu da se pobijem, pa cete mene da izbacite bla bla bla bla bla
Izlece Zorica iz mraka: Sta pricas ti Ekreme? Koga da izbace? Kome se to obracas?
A Ekrem brze bolje ponovo do kamere: Zeljko Mitrovicu, Zorica Markovic je vrlo dobra zena, ona mora sa mnom u finale, nemoj da je izbacuje, ona je odlicna.
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Jaoooo....ovaj Filip P. će uništiti Staniju...nezreo,bezobrazan,ljubomoriše...drugi Nemanja...strašnooo... Krivo mu što ona odrađuje zadatak gdje on nije mladoženja,sada je ljubomoran na Sha,ljubomoran jer ju je Ekrem stavio za pomoćnicu. ![[lola.gif] [lola.gif]](./images/smilies/lola.gif)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Bebi je noćas pravila veći šou od Ekrema...ona će biti mladoženjina majka,a Erina 'supruga'...toliko se napila noćas da ne znam kako su ostali uspjeli zaspati od nje...stalno je govorila(derala se),kako ona nema para za svadbu i da se obrate njenom mužu Eri...i zvala Eroooo....Eroooo... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Senka je napisao: Jaoooo....ovaj Filip P. će uništiti Staniju...nezreo,bezobrazan,ljubomoriše...drugi Nemanja...strašnooo... Krivo mu što ona odrađuje zadatak gdje on nije mladoženja,sada je ljubomoran na Sha,ljubomoran jer ju je Ekrem stavio za pomoćnicu. ![[lola.gif] [lola.gif]](./images/smilies/lola.gif) Tako je Senkac Filip uopšte nije za Staniju. On je mekan i nikakav. Njoj treba neko kao ja...  Komsinica je napisao: Jaoj videla sam onu situaciju kad se Ekrem obratio kameri po fazonu: Zeljko Mitrovicu, da izbacis ovu Zoricu Markovic, ili cu da se pobijem, pa cete mene da izbacite bla bla bla bla bla
Izlece Zorica iz mraka: Sta pricas ti Ekreme? Koga da izbace? Kome se to obracas?
A Ekrem brze bolje ponovo do kamere: Zeljko Mitrovicu, Zorica Markovic je vrlo dobra zena, ona mora sa mnom u finale, nemoj da je izbacuje, ona je odlicna. Ekrem je obična fukara... Svima se uvukao u dupe i to bez lubrikanta. Lila je napisao: koga li ce Ekrem za sluge? Zna se... Dule i Radojka Ekrem će opet odabrati njih dvoje zato što mu od njih preti najmanja opasnost. Naravno opet će smarati i daviti standardnim govorom : ''Ja sam Ekrem Jevrić Gospoda, meni ste svi dragi i sve vas volim. Nemojte da se ljutite na mene, ali ja moram nekoga da stavim za sluge. Tak'a je igra. Bla-bla-bla....'' ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Eno Bebice,jutros ni ušima ne mrda... ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Bebi pije kao sunđer. Deluje mi da sada više šljema nego na Farmi 1
|
|
|
|
|
|