|
| Autoru |
Poruka |
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Julia je napisao: Nikita je napisao: Trile je napisao: NikiRiki jesi Pitonu objasnila sve Naravno Mili Duso , zar si sumnjao u mene da necu umeti ? Tebi ljubac ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) majko mila...Nikita...zenooooo..ne mozes svakome poljubac.. ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) Nikita te na nosice nama deli drugarski a onaj pravi je rezervisan za gospodina sa puskom 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Nikita je napisao: Julia je napisao: hvala na savetu ....odo sad da otmem hranu Medi , nece preskakti vise ogradu , jer Meda podivlja kad je gladan ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) dosta bilo zajebancije ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Kojem medi jel od Naopakog il od Tw,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Bradpresto Pitt je napisao: Nikita je napisao: Julia je napisao: hvala na savetu ....odo sad da otmem hranu Medi , nece preskakti vise ogradu , jer Meda podivlja kad je gladan ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) dosta bilo zajebancije ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Kojem medi jel od Naopakog il od Tw,,,, Labradora imam ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) a Meda mu ime ...mali moj medenjak ima samo malo vise od 80 kg jos je stene ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
casual je napisao: Julia je napisao: Nikita je napisao: Trile je napisao: NikiRiki jesi Pitonu objasnila sve Naravno Mili Duso , zar si sumnjao u mene da necu umeti ? Tebi ljubac ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) majko mila...Nikita...zenooooo..ne mozes svakome poljubac.. ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) Nikita te na nosice nama deli drugarski a onaj pravi je rezervisan za gospodina sa puskom  ko je sad taj sa puskom.. NIsam obavestena ... 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Nikita je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Nikita je napisao: Julia je napisao: hvala na savetu ....odo sad da otmem hranu Medi , nece preskakti vise ogradu , jer Meda podivlja kad je gladan ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) dosta bilo zajebancije ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Kojem medi jel od Naopakog il od Tw,,,, Labradora ima ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) a Meda mu ime ...mali moj medenjak ima samo malo vise od 80 kg jos je stene ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) A tako,pa valjda toliko,obicno su oni do 40 kg,a moj samo 6 kg,,,hahahahah
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Julia taj sa puskom je onaj isti sa strujom trazi ausvajs ispred svih zenskih nickova 
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
sta mu dodje to da mogu da uvrstim samo 4 nicka? pfffffffffffffff apropo Meda je hibrid i narast ce ko kuca ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
Poslednji put menjao Nikita dana 14 Maj 2013, 00:05, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Nikita je napisao: sta mu dodje to da mogu da uvrstim samo 4 nicka? pfffffffffffffff apropo Meda ne hibrid i narast ce ko kuca ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Sta se medo križo s međedom pa ce iat 80 kg,pa sta jede taj cuko,,,
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: Nikita je napisao: sta mu dodje to da mogu da uvrstim samo 4 nicka? pfffffffffffffff apropo Meda ne hibrid i narast ce ko kuca ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Sta se medo križo s međedom pa ce iat 80 kg,pa sta jede taj cuko,,, ma do sad jeo samo postare i ove iz elektrovojvodine ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) mnogo je probirljiv ali posto sam mu otela komsijinu nogu sad ce i varalice da jede kad ce da se izgladni ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 432 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|