| Autoru |
Poruka |
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Trile je napisao: NikiRiki jesi Pitonu objasnila sve Naravno Mili Duso , zar si sumnjao u mene da necu umeti ? Tebi ljubac ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Mislim da Nikita uzvraca udarac,,,,opalaaaa
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Jebote Niki on te vara s Julijom a ti se pravis grbava,ok sad i ti flertujes s Kežom,ali sta de na to reci Molena,,,,!?
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Nikita je napisao: Trile je napisao: NikiRiki jesi Pitonu objasnila sve Naravno Mili Duso , zar si sumnjao u mene da necu umeti ? Tebi ljubac ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) majko mila...Nikita...zenooooo..ne mozes svakome poljubac.. ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Bradpresto Pitt je napisao: Jebote Niki on te vara s Julijom a ti se pravis grbava,ok sad i ti flertujes s Kežom,ali sta de na to reci Molena,,,,!? Ne nego MENE vara sa NIKITOM... meni je ljubav izjavljivao..pre nego sto je upoznao Nikitu..a onda je ona umesala svoje..prstice..ili sta god ..i on poblesavio..sad ne zna gde udara.. al ako..samo ih posmatram... Julija uzvraca udarac ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
E Julija nek si joj rekla,,ahhaha
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma zajeban je Trile moj ucenik,,bauhahahah
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
ahahhahahaaha...PITT podrzi me u ovom presudnom trenutku 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Samo mi ne dirajte Megi i Tw,to su mi dvije ljube moje,,,hiihhihihihi
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Julia je napisao: ahahhahahaaha...PITT podrzi me u ovom presudnom trenutku  Nego sta,uvijek,,,,
|
|
|
|
|
|
|
|