| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Mojne je napisao: gde ste mudonje ?
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Trile je napisao: o Julija zasto si Julija ne misli to, ne pricaj to, ponoru moj duboki, bez dna si aaaa..varas se...sa mnom ces dotaci dno..samo da znas
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
u smislu inspiracije i volje za zivotom to je bez dna
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Trile je napisao: u smislu inspiracije i volje za zivotom to je bez dna ah..... bicu tvoja inspiracija bez dna... sa mnom ces biti na korak od sna al pre nego napravis taj korak zadnji bolje ti je Trile oklizni se i padni.. Jer snovi sa mnom prava su mora, nekad sam andjeo a nekad najgora eto i ti si moja inspiracija...hahhahahahahhaha..bez dna... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Vece svima 
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Julia je napisao: Trile je napisao: u smislu inspiracije i volje za zivotom to je bez dna ah..... bicu tvoja inspiracija bez dna... sa mnom ces biti papak bez sna al pre nego napravis taj korak zadnji bolje ti je Trile oklizni se i padni.. Jer snovi sa mnom,ljubav si moja, nekad sam andjeo a nekad tvoja! eto i ti si moja inspiracija...hahhahahahahhaha..bez dna... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Nikita cao ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Dobro vece Nikita
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Bradpresto Pitt je napisao: Julia je napisao: Trile je napisao: u smislu inspiracije i volje za zivotom to je bez dna ah..... bicu tvoja inspiracija bez dna... sa mnom ces biti papak bez sna al pre nego napravis taj korak zadnji bolje ti je Trile oklizni se i padni.. Jer snovi sa mnom,ljubav si moja, nekad sam andjeo a nekad tvoja! eto i ti si moja inspiracija...hahhahahahahhaha..bez dna... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) kretenuuuuuuu..ne ispravljaj mi postove......
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Nikita je napisao: Vece svima  ooooo..dusiceeeeeee..helloooooooooooo ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|