| Autoru |
Poruka |
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Pittko cvitko...opet tražiš? 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Nikita je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Imal kakvih treba za ozbiljnu i dugotrajnu vezu,,bauhahahahah ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ja sam very busy ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) trazi dalje ....modza naidje neka Cao Bred ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) Prevedi ne poznajem jezike,pa cu ti odgovoriti,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Pittko cvitko...opet tražiš?  Pa nego...ihihihhihi
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Bradpresto Pitt je napisao: GiGi je napisao: Pittko cvitko...opet tražiš?  Pa nego...ihihihhihi Ajde...nek se i tebi konačno posreći... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Meni se uvijek posreci,,hiihhihihi
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Opaaaa poce le su ponude na pp,vec tri,,,,,,vidi vidi,,,
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
ja ne merem ni kafu popit eto nemam vremena ni za to sorry Bred ...ovo ti je neki slobodan prevod ahahahahahah
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Bradpresto Pitt je napisao: Meni se uvijek posreci,,hiihhihihi oho...to nisam znala...  Onda nek ti se opet posreći...eto... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Nikita je napisao: ja ne merem ni kafu popit eto nemam vremena ni za to sorry Bred ...ovo ti je neki slobodan prevod ahahahahahah Ma dobro,oglas vrijedi za slobodne zene,a ne za udate,zauzete,poluudate i sl. Hiihhihi,ja i ti smo stari frendovi...
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Bradpresto Pitt je napisao: Nikita je napisao: ja ne merem ni kafu popit eto nemam vremena ni za to sorry Bred ...ovo ti je neki slobodan prevod ahahahahahah Ma dobro,oglas vrijedi za slobodne zene,a ne za udate,zauzete,poluudate i sl. Hiihhihi,ja i ti smo stari frendovi... tako je ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
|