Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
navukla sam se
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Otvorio sam oci, dobro je
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Molena je napisao: navukla sam se На шта? На отрцан шешир? На пончо сумњивог мириса? На женске ноге, са татуажом бивше рибе? Или на 30... нечега? Ако је ово последње, богами боље ти је...полакше! ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
E dobar si Mad  Bivsa riba mi je skvo hehehehe
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

|
Ако није, како си почео, биће бивша... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Mad ... navukla sam se na ovaj kontinent  ...recimo to tako. A unutar njega na sve ono sto ti on pruza..pa ti sad misli sta hoces he he
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

|
Ма, знам, мало јутарње шале-комике, подизања расположења... Шаљива конверзација... ![[give_rose.gif] [give_rose.gif]](./images/smilies/give_rose.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Iako ti saljiva konstatcija nije losa  priznajem he he
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Srela sam danas jednu na hodnicima virtuelnog sveta i shvatila sam da ima ljudi koji mnooooooogo tesko podnose ako nisu na vrhu lestvice , gde se penju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Razmislicu o tome, kasnije.