| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
casual je napisao: dobro Iskra kao i uvek  nema te ic sto Vucica kaze kako me nema malo se oporavljam sina sam ispratila u petak u daleki svet malo mi mnogo za 18 meseci dvoje dece da ispratim tako daleko
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
vuja kojic je napisao: tetinče,cas kako ste ? dobro sam bate..starački ti kako si?
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
ja,mladalački
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ko dosao, pa čavooooooooo 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
vuja kojic je napisao: ja,mladalački E svaka ti čast davaj neko piČe ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
LaYa je napisao: ko dosao, pa čavooooooooo  ko došo ?? ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Iskra je napisao: casual je napisao: dobro Iskra kao i uvek  nema te ic sto Vucica kaze kako me nema malo se oporavljam sina sam ispratila u petak u daleki svet malo mi mnogo za 18 meseci dvoje dece da ispratim tako daleko Iskra otisao je jel? nek mu je sa srecom Mogu da zamislim kako ste vi to podneli i kako se osecate ali bolje je za njega.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Вујканееееее цмакааааааам те окце плавкастооо ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
casual je napisao: Iskra je napisao: casual je napisao: dobro Iskra kao i uvek  nema te ic sto Vucica kaze kako me nema malo se oporavljam sina sam ispratila u petak u daleki svet malo mi mnogo za 18 meseci dvoje dece da ispratim tako daleko Iskra otisao je jel? nek mu je sa srecom Mogu da zamislim kako ste vi to podneli i kako se osecate ali bolje je za njega. Znam.. to me i drzi a i teši ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
nemam pojma,neko dvoje ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|