| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
GiGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Ma u Rijeci se pise odvojeno a u Zagrebu zajedno,,ihihhihihi Nemoj zavaravat ljude... Treba ti brzi tečaj pravopisa... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Neznam dali mit reba,,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: Moras pazit sta pises ne smijes davat netacne informacije jer mi svi ovdje, tvoji ucenici brzo upijamo Pa nisam ja predavac gramatike,nego predavač zivotne škole,,,i cinjenica,,,ihihhihihi Ovo je vic Vjeka, uci ces u istoriju covjecanstva
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Tko oce uciti grama tiku nek se vrati u osnovnjak,a tko hoce znanje,pamet lijepo,citati pitta,,,bauhahahahah
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ajmeee koliko ih je na tvom casu Pitt Vid, vid ovo cudo , ima i 7 sto vire kroz prozor TI SI PONOS I DIKA OVOG FORUMA ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
MeGi je napisao: Gigi mi smo streberke baci pet jeeeeee evo ostvarila mi se zelja iz reale na forumu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma evo ti... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
U kafani je najbolja skola ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma da Foruma,šire šire,sto bi rekli regiona,,bauahhahaha
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
MeGi je napisao: Ajmeee koliko ih je na tvom casu Pitt Vid, vid ovo cudo , ima i 7 sto vire kroz prozor TI SI PONOS I DIKA OVOG FORUMA ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) ha, mene nema srecan sam
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Sta je ironija? Kad forumas BradprestaoPitt dolazi u Kafanu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: U kafani je najbolja skola ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Bravo ti ga bate,verigut,nemooooj,,,,hahahahaah
|
|
|
|
|
|
|
|