|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Pisuci dugo ppeove,shvatio sam da se prave stvari govore manje vise na pp-u,dok ovo ovdej sluzi za samoreklamu isl.tu ukljucujem i sebe...
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Aha Pitte...zanimljivo...znači postoje ljudi koji se na pp-u potpuno razodjenu (mislim metaforički, ne doslovno)... Megi...morala sam ...jer uvijek ima potrebu naglasiti da ide pisat pp ili da je primio pp ili nešto s pp-om... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pitt jesu li te namagaracili nekad ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Gigi nova si pa ne znas Pitta, mi ga citamo 3 godine ali ti ako ga citas 3 dana upoznat ces ga , jer 3 godine isto pise ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma ne otvore se potpuno,ali svakako pisu opustenije nego ovdje,to je moje visegodisnje iskustvo,i uvjek sam od neke zenske saznao vise,daleko vise,na pepeu nego ovdje,sto je i logicno,,,
|
|
|
|
|
|
|
sosa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Maj 2013, 23:36 Postovi: 464
|
Bradpresto Pitt je napisao: Pisuci dugo ppeove,shvatio sam da se prave stvari govore manje vise na pp-u,dok ovo ovdej sluzi za samoreklamu isl.tu ukljucujem i sebe... Uh,sto ti za to treba velika mudrost,to je normalno.. ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
_________________ Dok ti spavaš neprijatelj ne spava. Zato spavaj što češće i što duže, nek' neprijatelj crkne zbog nesanice.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Pitt jesu li te namagaracili nekad ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Gigi nova si pa ne znas Pitta, mi ga citamo 3 godine ali ti ako ga citas 3 dana upoznat ces ga , jer 3 godine isto pise ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Mislim da me nitko nije namagarcio na pp,e druga je stvar sto su neke mislile da jesu,na nacin da ne odgovore na pp,ili da ne odgovore nego kao fol cekaju i slicne fore,,,to odmah prepoznam,,,,
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Pa dobro Pitt...to je na neki način i razumljivo...možda ne žele svi sa svima podijelit sve... Megi... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Vidite li vi ovo zivo cudo zvano Pitt ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Najbitnija je iskrenost,bar sto se mene tice,svaka folirancija je pogubna,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Pa dobro Pitt...to je na neki način i razumljivo...možda ne žele svi sa svima podijelit sve... Megi... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Naravno,to nece one koje nemaju povjerenje,s tim sto ne pitam ja sve,nego neke pristojne stvari,a takve koje nemaju povjerenja brzo obezpepeišem,,hahahahahah,bilo je slucajeva,,,
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 174 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|