| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ja nedam..Niko nesme da vas bije,,hahahah
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Naopak je napisao: GiGi je napisao: Joj, joj...opet neki neredi ovuda...dok ja ne uzmem šibu i krenem... ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) sve redom...kreni od Meggi Vi muški nikada nećete naučit da se ženske u ovakvim situacijama drže zajedno... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
e zezam se Naopaki nemoj se ljutiti jbt vidis da je dosadno a trenutno ste jedini online pa moram nekog zezat evo i gigi
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Hhahahaha,brasno,,,sad se smijem ko lud na brasno,,,, A kako se to lud i zasto se smije na brasno? Objasni pa cu ti vjerovat da je Naopaki tvoj tip Sreco to je izreka,pa daj mi neku zensku a ne muskog,vidis kako ja tebi preporucam Naopakog,decko je na mjestu,ja se samo nekad zezam,,,ali momak je taman za tvoj uzrast,,,
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
MeGi je napisao: e zezam se Naopaki nemoj se ljutiti jbt vidis da je dosadno a trenutno ste jedini online pa moram nekog zezat evo i gigi Zezaj se samo ti...ako te to usrecuje.
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
BPP hvala sto mi ga nabaci na krkacu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Za vjek vjekova cu ti biti zahvalna. PA OBJASNI TU IZREKU
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Naopaki ljutis se
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] Naopaki ljutis se jok ja
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: BPP hvala sto mi ga nabaci na krkacu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Za vjek vjekova cu ti biti zahvalna. PA OBJASNI TU IZREKU Evo sad cu ti na pp poslati,uno momento...
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Vazi, posalji, to objasnjenje cu iskopiram i zaljepim na zid Naopaki aj necu tebe Pitta cu, jer provocira
|
|
|
|
|
|
|
|