|
| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Necu ja Pitt da ga barim ti si ga pretvorio u res pecenog ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
ne boj se pitonjo ja samo zelim da budem kao ti....ucim od tebe A ne dam se ja tako lako....ne dam da me "bare" otimam se
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Necu ja Pitt da ga barim ti si ga pretvorio u res pecenog ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Samo ti nemoj i cekaj onoga sto si ga otjerala da dođe,ako ga budes cekala,pisi kuci propalo,,,ihihhihi,samo nemoj reci da i Ovaj Naopaki nije tvoj tip,,,,p
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
jaooooo vidi svi imaju istu zelju SVI ZELE BITI KAO PITT bas me interesuje kome ce se prvo ostvariti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
MeGi je napisao: jaooooo vidi svi imaju istu zelju SVI ZELE BITI KAO PITT bas me interesuje kome ce se prvo ostvariti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Veceras je nasa Megi bas vickasta.... aj odgovori coveku na predhodno pitanje...
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: Necu ja Pitt da ga barim ti si ga pretvorio u res pecenog ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Samo ti nemoj i cekaj onoga sto si ga otjerala da dođe,ako ga budes cekala,pisi kuci propalo,,,ihihhihi,samo nemoj reci da i Ovaj Naopaki nije tvoj tip,,,,p znas onu pjesmu CEKALA SAM CEKALA http://www.youtube.com/watch?v=pf2UoMwT5hoje , moj tip je, TIP 400 , najbolje brasno za pogace ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Joj, joj...opet neki neredi ovuda...dok ja ne uzmem šibu i krenem... ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Hhahahaha,brasno,,,sad se smijem ko lud na brasno,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
GiGi je napisao: Joj, joj...opet neki neredi ovuda...dok ja ne uzmem šibu i krenem... ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) sve redom...kreni od Meggi
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: Hhahahaha,brasno,,,sad se smijem ko lud na brasno,,,, A kako se to lud i zasto se smije na brasno? Objasni pa cu ti vjerovat da je Naopaki tvoj tip
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 352 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|