| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ostavili dosta postova na forumu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ja nesmijem pricat,jer ako utkrijem morat cu te lj(ubit)!Hhahahaha
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Megi...lijepo bome... Pitt radije onda šuti... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Megi...lijepo bome... Pitt radije onda šuti... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Znaci li to da nećes da te lj(ubim),,,hahahahah
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Nema danas ljubljenja...žao mi je... ![[nene.gif] [nene.gif]](./images/smilies/nene.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
GiGi ma sta korisno moz' biti od nas? 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Nema danas ljubljenja...žao mi je... ![[nene.gif] [nene.gif]](./images/smilies/nene.gif) Neda mama,znao sam,,hahahah
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Danas samo gibanica i jagode Pittonjo
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Nego pita za Pitta nema bolje,,,ihihhihihi
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Bradpresto Pitt je napisao: GiGi je napisao: Nema danas ljubljenja...žao mi je... ![[nene.gif] [nene.gif]](./images/smilies/nene.gif) Neda mama,znao sam,,hahahah Naopaki...možda ste zasadili cvijeće u vrtu, usisali stan/kuću, roštiljali za frendove...ima toga... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|