Autoru |
Poruka |
casual
|
|
*
Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
ima naravno. bracna ili vanbracna zajednica isto je.
|
|
|
|
|
Molena
|
|
*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Kazu da nije isto....da je isto zvalo bi se isto. Mora postojati neka razlika..cemu onda toliko pridavanje vaznosti jednom papiru, ako je to samo papir?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
casual
|
|
*
|
i u vanbracnoj zajednici je potreban papir. kada sa nekim zivis duzi vremenski period zaboravis da nisi vencan uz prisustvo dva svedoka pred maticarom.
|
|
|
|
|
Molena
|
|
*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Cas imas li iskustva sa brakom? Msm..ja bih da ti vjerujem, ali bih voljela cuti misljenje onih koji su imali vanbracnu koja je presla u bracnu... Ja sam od toga pobjegla..zasto se odjednom pojavi drugaciji osjecaj kada ti neko predlozio papir ako je isto he he.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
casual
|
|
*
|
nisam imao bracno iskustvo ali vanbracno jesam skoro sam izasao iz toga. nije u pitanju papir. vremenom se ljudi menjaju, potrebe im se razlikuju afiniteti, ima dosta toga... kada vidis da se osoba sa kojom zivis i koju postujes i volis menja i shvatis da cinis ustupke a ne postupke, to je pocetak kraja. ako si pobegla zbog straha od nepoznatog i obaveza koje brak namece, pa mozda nisi bila spremna i to ce vreme pokazati. ja sam kao mladic sa 20 i par godina imao veliku dilemu uci u brak ili ne. ceo zivot bih morao da promenim cak i kontinent na kome bih ziveo. Nisam otisao i nikada se zbog toga nisam pokajao. Ali iz nekih drugih razloga, kada bih mogao da vratim vreme, otisao bih.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|
Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Molena je sve to lijepo napisala. Kako jasno objasni.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|
*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Zavisi skim,to je pravo pitanje,,,,