|
| Autoru |
Poruka |
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
izbacili smo ga
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
xmmm
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
sise jos bolje, ali napumpane pih
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ako mislite di je Trile on je na hot lajnu,tako je rekao,,,,
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Шта је, оцино? Само трчкараш около, не могу да те наватам. Седни мало, зовни Тришу, наручи пићенце, штипни Лажу, помилуј Искренино куре, стави руку у задњи џеп гдина Одопаначког, неће да се буни, верујем, пондак опет намести Лажин деколтеј, да ми не дрхту руке по тастатури, цирни мало вишњевачу, опљуни кочицу на патос, неће се примети, јер Триша није чистио од Ускрса, онда ме мало загрли с другу руку (ону немој да вадиш од Одопанчког) и певај ми на десно уво (на лево слабије чујем) ону о Мити бекрији... Ето, има шта да се ради. Сврти се лечка, немој само да јуриш по кафани, ћери моја, најљубљенија. ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Naopak je napisao: izbacili smo ga pa kako..zašto tko deli piČence
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Шта је, оцино? Само трчкараш около, не могу да те наватам. Седни мало, зовни Тришу, наручи пићенце, штипни Лажу, помилуј Искренино куре, стави руку у задњи џеп гдина Одопаначког, неће да се буни, верујем, пондак опет намести Лажин деколтеј, да ми не дрхту руке по тастатури, цирни мало вишњевачу, опљуни кочицу на патос, неће се примети, јер Триша није чистио од Ускрса, онда ме мало загрли с другу руку (ону немој да вадиш од Одопанчког) и певај ми на десно уво (на лево слабије чујем) ону о Мити бекрији... Ето, има шта да се ради. Сврти се лечка, немој само да јуриш по кафани, ћери моја, најљубљенија. ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif) сад че Мита Оцо мој ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Boemi ne posustajete 
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 423 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|