|
| Autoru |
Poruka |
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Zna sve taj ko neki starac al se ne ofira tako lako
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
pocenem 'lagano' , pa onda pojacavam,, e bravo sad mi je sve jasno aj ti setaj, cekam nekog da dodje da mi pomogne aj bilo ko, ko se razume u to
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Trile je napisao: pocenem 'lagano' , pa onda pojacavam,, e bravo sad mi je sve jasno aj ti setaj, cekam nekog da dodje da mi pomogne aj bilo ko, ko se razume u to Hihihihihihi
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
hehehehe aj sa srecom...al jedini ko ti moze pomoci je Pitonja
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
i sta cu sad ona dodje oko ..uvece kasnije a ja ne znam kako cu i sta cu verovao sam u tebe Pitonjo, ali nista
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Trile je napisao: i sta cu sad ona dodje oko ..uvece kasnije a ja ne znam kako cu i sta cu verovao sam u tebe Pitonjo, ali nista Ma dobro,ne brini sve ce tebi ta zenska reci,neces fulat,,,hahahaahah
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
kako ce da mi kaze njoj je prvi put, znas
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Trile je napisao: kako ce da mi kaze njoj je prvi put, znas Hahahahah,nasjeo si na te fore,prvi put,,bauhahahaahha,sigorno je i nevina,a djecu su joj donijele rode iz Barande,,,hahaahah
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
mislis, pa tako mi je rekla aha, sad je meni ipak nesto jasnije hvala ti pitto, malo si ti meni ipak otvorio vidike
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Trile je napisao: mislis, pa tako mi je rekla aha, sad je meni ipak nesto jasnije hvala ti pitto, malo si ti meni ipak otvorio vidike Drz se ti jarane Nikite,ona je ozbiljna zena,ovo ostalo te samo zajebava i koristi zarad svojih ciljeva,,,
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 438 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|