|
| Autoru |
Poruka |
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
bogami, kako me provali za sekund
nego, nesto drugo sam hteo vidi,, ugovorio sam neki ljuti hot za veceras sa jednom vrsnom forumasicom pa ako bi ti mogao neke savete da mi das nisam ja bas vican tome
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Trile je napisao: bogami, kako me provali za sekund
nego, nesto drugo sam hteo vidi,, ugovorio sam neki ljuti hot za veceras sa jednom vrsnom forumasicom pa ako bi ti mogao neke savete da mi das nisam ja bas vican tome S kojom si dogovorio jel s Nikitom!?
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
pa ne mogu ti to sad,, ih
daj pomagaj, jesi drug il' nisi da se ne blamiram
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Trile je napisao: pa ne mogu ti to sad,, ih
daj pomagaj, jesi drug il' nisi da se ne blamiram Cuj,prema svakoj treba drugacije,zato te pitam koja je,i,onda ti po njenom profilu mogu dati siri odgovor,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
pazi 'vako ima 35 godina i iz BG je, to je standardno pored toga je i plavusa, i ima noge i onako, sva je.. e da , ima i zube.., i tako
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Trile je napisao: pazi 'vako ima 35 godina i iz BG je, to je standardno pored toga je i plavusa, i ima noge i onako, sva je.. e da , ima i zube.., i tako A to je Tw,cuj ona ce ti sve objasniti,,,,nemaj ja tu sta,,,
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
e cuda, nije Mumba ma nema veze sad koja je daj na brzinu neke smernice na sta treba da se fokusiram i gde da se pozicioniram nakon prva dva posta ih kaki si, neces da mi pomognes
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Indijanac des' ti? Hotujes od rane veceri? Pitonjo opalim ti jednu onako muski, sto nes da pomognes nasem drugu
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Trile je napisao: e cuda, nije Mumba ma nema veze sad koja je daj na brzinu neke smernice na sta treba da se fokusiram i gde da se pozicioniram nakon prva dva posta ih kaki si, neces da mi pomognes Ovak,pocnes lagano s pricicom,za zagrijavanje,onda po njenim odgovorima vidis kad treba"pojacati"tempo,,
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
vidis kakav je a on zna radnju, maher je, cuo sam
sve cuva samo za sebe, nije solidaran
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 440 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|