Autoru |
Poruka |
sosa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Maj 2013, 23:36 Postovi: 464
|
Sta je za vas brak?Mislite li da je kao institucija prevazidjen,ako su bracna i vanbracna zajednica izjednacene?I znaci li ista taj papir koji potpisemo,ako ljubavi nestane?Daje li on samo neki lazni osecaj sigurnosti?
_________________ Dok ti spavaš neprijatelj ne spava. Zato spavaj što češće i što duže, nek' neprijatelj crkne zbog nesanice.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ima, ima kako nema Al mi se filozofira danas Ovak Aj necu spominjat rjec ljubav , jer vjerovatno i ne postoji Naravno da znaci papir, ako vas nema na papiru, sta ce kada se razvedu, da muz uzme sve sebi a zeni sipak, e ne moze tako Aj ozbiljno cu , moje misljenje . Brak je vecna kuca izmedju dvoje ljudi suprotnog pola Gdje treba da vlada ljubav i harmonija. Prizemlje braka su muz i zena, a prvi sprat su djeca. E ako se stiglo do prvog sprata , onda se malterise tu se dodaje dosta razumevanja, brojanja do 10 Nemoj da mi je neko sledecim postom srusio snove, banovat cu ga Ne razumjem kako ljubav nestane kada vec postoje npr djeca, plod te ljubavi.....ne u to ne vjerujem da je ljubav nestala....vec mozda nije ni postojala. Mi smo iz sociologije ucili Bolje razvod nego los brak. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
kako bi Đenka rekao :malograđanska glupost..... a u stvari to je doživotna robija od koje možeš biti oslobođen zbog lošeg vladanja
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Ko voli nek izvoli. Meni je potpuno isto, vanbračna zajednica ili ozakonjena, jedan papir ama bas nista ne mjenja. Bitnija je ljubav postovanje, razumjevanje i sve to bla, bla A i bolje ustvari vanbračna, iz nje lakse pobjeci 
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
jeste justicija,još ako ima brz auto 
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Dzaba, ne znam da vozim 
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
zna taj zbog koga bi pobegla ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Ne znam da bi me sad iko htio, sem ovog sto me mora trpiti 
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
ih,mani se te skromnosti...to nije vrlina 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ima. Ja koja nisam u braku kazem da valjda ima, iako i sama bjezim od braka...ali valjda kada osjetis da je dosao i taj trenutak da jo to to , onda to dodje nekako kao neki pecat na ljubav. One koje znam koji su godinama zivjeli skupa, i onda se odlucili i na taj korak..kazu da nije isto poslije..da je drugacije...
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|