|
| Autoru |
Poruka |
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
ovo room for rent je sasvim slučajno.....ko razume 
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
laku noć svima....to svako razume 
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
piii,nema vise niki... laku noc
|
|
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 19:44 Postovi: 1233
|
i dobro jutro 
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Mr poranio
Dobro jutro ili dan,izaberite
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Сабајле... Само се около мувају Сока, Мала Лажа (љуби је стрика у...), Лана, Могли, Мрча... Ваљда читају синоћне умотворине. Нема ничег новог од ноћас. Добио сам мејлом занимљиво написан текст, за који не знам где бих могао да га окачим. Личи ми на зафрканцију, а можда има и мало мудрости у њему. Каже: Не секирај се превише за мање битне ствари у животу... Па да поделимо, брацки: Pitanje: Doktore, je li istina da kardiovaskularne vežbe mogu produžiti život? Odgovor: Ne trošite srce vežbanjem! Sve se vremenom troši. Kao da ćete očuvati automobil ako vozite prebrzo! Želite duže živeti? Malo odspavajte.
P: Treba li smanjiti konzumaciju mesa a jesti više voća i povrća? O: Šta jedu krave i ovce? Seno i travu. I to je povrće. Dakle, kad pojedete šniclu, unosite povrće u svoj organizam. Ako su vam potrebne žitarice, jedite piletinu.
P: Treba li smanjiti alkoholna pića? O: Ne, naprotiv. Vino se pravi od voća. Konjak je destilovano vino, što znači da je iz voća odstranjen višak vode i ostalo je ono najbolje! Pivo se pravi od žitarica. U zdravlje!
P: Koje su prednosti redovnog vežbanja? O: Žao mi je, ne mogu se setiti ni jedne. Moja je filozofija - ako vas ništa ne boli, dobro je!
P: Je li pržena hrana štetna? O: NISTE ME SLUŠALI!!! Ulje se pravi od biljaka, kako to može biti štetno?
P: A šta je sa čokoladom? O: Pravi se od kakaovca, a to su bobice, koje takođe spadaju u voće. Najbolji antidepresiv, hrana za raspoloženje!
P: Je li plivanje dobro za figuru? O: Ako je dobro za figuru, zašto su kitovi debeli?
P: Da li je dobro biti u formi? O: Pa i okruglo je forma!
Видимо се вечерас, ако немате паметнија посла. Прошетаћу мало поподне, да видим света, а вечерас бих могао да спавањем надокнадим последњих неколико ноћи, које сам провео с вама до дватри сата. ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
sosa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Maj 2013, 23:36 Postovi: 464
|
Bar dan ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
_________________ Dok ti spavaš neprijatelj ne spava. Zato spavaj što češće i što duže, nek' neprijatelj crkne zbog nesanice.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Hahahah...Mad svidja mi se tekst  Iako se necu sloziti naravno sa svim napisanim..ali generalno mi se svidja. Moli luta po poslu..slabo ovdje, a i sinoc mi nesto nisu bili inspirativni ni ASG ni Kojo..samo provokatorski nastrojeni kao po obicaju tako da se nisam trudila ni procitati..sve isto, ponavljanje i ponavljanje, sumnje sumnje..a umotano i bez mooda ....  Za njih je stvorena ona tema ..'Sta je sumnja' he he...a usput i da kazem sosi BRAVO girl....napokon nekih novih tema na forumu. I sve mi se svidjaju :palacgore:... Dobar dan svima.. ko nije znao ili osjetio...danas je petak
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
DAnkoDankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiić ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Samo da liznem ko je za liz  a to se zna da cmoknem Vucka da mahnem ostalima i da ih pozdravim da pohvalim Sosu za teme, koje ce osecam biti veoma posecene. uzivajte u lepom danu dragi moji...
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Baidu [Spider], Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 298 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|