| Autoru |
Poruka |
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
LaYa je napisao: Ja sam blizu Futoga, da nisu....ma neeeeeee Mene nasli pod kamenom,ko glistona Ih kolki to kamen bio LazO? 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Naopak je napisao: ma jasta samo da se ne ritamo mnogo Lazo  pa necemo,valjda daj papir,cu nacrtam ne boj se vece Deb
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Naopak ne daj sad da nas forumasice opet rastave na proste cinioce. prvo konsultacije pa ondak pisemo mi njima. Vujo napravili smo klan pridruzi se zajedno smo jaci
Poslednji put menjao casual dana 10 Maj 2013, 01:07, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Naopak je napisao: LaYa je napisao: Ja sam blizu Futoga, da nisu....ma neeeeeee Mene nasli pod kamenom,ko glistona Ih kolki to kamen bio LazO?  'volikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Гледам горе десно. Фали нам још 19 страна до пет миља. Ето нас за пар дана
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
casual je napisao: Naopak ne daj sad da nas forumasice opet rastave na proste cinioce. prvo konsultacije pa ondak pisemo mi njima. Vujo napravili smo klan pridruzi se zajedno smo jaci Vazi Cas nema greske nikako na cinioce...bile po coskovima a sada na cinioce nema to.drz se jako
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
i takoooooooo ajmo jos jednu da ispalimo i na pavanje ![[dzokac2.gif] [dzokac2.gif]](./images/smilies/dzokac2.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
casual je napisao: Naopak ne daj sad da nas forumasice opet rastave na proste cinioce. prvo konsultacije pa ondak pisemo mi njima. Vujo napravili smo klan pridruzi se zajedno smo jaci ihaj cas,jak ti klan sobalim ti naopakog i nemas po ekipe 
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
LaYa je napisao: 'volikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  Шта волкиииииииииииииии? Камен или то што зовеш глистон?
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
casual je napisao: Naopak ne daj sad da nas forumasice opet rastave na proste cinioce. prvo konsultacije pa ondak pisemo mi njima. Vujo napravili smo klan pridruzi se zajedno smo jaci reci mi o čemu se radi  .....ja nisam baš za horsko pevanje
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
|