|
Autoru |
Poruka |
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: *Twilight*, Mojne
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: *Twilight*, Bradpresto Pitt, MAD BOOKSELLER i 3 gostiju
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Registrovanih korisnika: *Twilight*, Bing [Bot], Bradpresto Pitt, Emanuella, Google [Bot], MAD BOOKSELLER, Naopak, Radisav_Oluja, sosa 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Naopak je napisao: Registrovanih korisnika: *Twilight*, Bing [Bot], Bradpresto Pitt, Emanuella, Google [Bot], MAD BOOKSELLER, Naopak, Radisav_Oluja, sosa  Corava baka... nisam videla izvini
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Hahahaha bakice bakice, ali dekica dobro vidi Ljub Twili gde is ti, znas li da nedostajes?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Naopak je napisao: Hahahaha bakice bakice, ali dekica dobro vidi Ljub Twili gde is ti, znas li da nedostajes? svudje po malo ... kome nedostajem? Kako si ti, sta ima kod tebe?
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Kod mene...malo je ovde mesta da sve stane ako opisujem  Ma salim se, malo setnja, malo forum, malo bicikla i ode dan... A meni nedostajes, veovatno jos nekom, ali za sebe znam...
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Naopak je napisao: Kod mene...malo je ovde mesta da sve stane ako opisujem  Ma salim se, malo setnja, malo forum, malo bicikla i ode dan... A meni nedostajes, veovatno jos nekom, ali za sebe znam... E tebi je lepo ko i meni... uzivam u prolecu ... samo jos da ociste kej da mogu ko covek da vozim bajs. Neki dan sam se umazala od onog sugavog mulja sto je po keju... joj smrdela sam kao kanalizacija fujjj Ma nemam kome ja da nedostajem, iznenadio si me sa ovim da tebi nedostajem. Ovo mora da se stavi u postove za pamcenje, da i ja nekom nedostajem a ne samo ove pozeljne, lepe zavodnice sto se svrckaju po forumu
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Hahahaha nasmejala si me od srca TW. bezobraznici jedni i neradnici ovi iz gradske cistoce, pa zar nasa TW da smrdi, sve bih ja to u apsanu, ccccc, ma sta apsana u vurunu bre. E nek sam te iznenadio i nek ide u postove za pamcenje... A ne znam ti ja koje su to pozeljne lepe zavodnice na forumu.
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 46 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|