Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 17 Sep 2025, 20:28

Autoru Poruka
Zika
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 09 Maj 2013, 03:09
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39

Slika

Vrh
Zika
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 09 Maj 2013, 03:12
Korisnikov avatar
rang
rang

Slika

Vrh
Zika
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 09 Maj 2013, 03:17
Korisnikov avatar
rang
rang

Slika

Vrh
Zika
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 09 Maj 2013, 04:34
Korisnikov avatar
rang
rang

http://youtu.be/ieGMIdxEoq4

Vrh
Radisav_Oluja
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 09 Maj 2013, 19:03
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07

Slika

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 09 Maj 2013, 19:10
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37

[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 10 Maj 2013, 09:17
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Prošle noći zadruga je pred farmere stavila izazov da povade sve štekove i stave na sto.
Dakle,po štekovima je bilo svega pa čak i friških jaja.
Stanija je štekovala kafu,i po običaju nju su najviše napadali.
Interesantno je da su najbučniji bili pušači,Goca B,Vesna,Miki,itd...kao i Ljuba,koja je sportista sa posebnim režimom prehrane.
I kao takva očekuje od drugih da joj ustupe paradajz i ostale namirnice koje ona troši.Ljepše bi i poštenije bilo da nije ni ulazila na farmu.
Taj sport se može i na bolji način prezentovati,pogotovu što ona od svog sporta ništa nije pokazala osim nabildanih mišića.
Dug jezik i prostakluk nisu sastavni dio nijednog sporta pa ni njenog.
Ja nisam pušač,ne pijem,mogu i bez kafe,ali ako trebamo razumjeti ovisnike o duvanu koji se svađaju ko će koliko vremena provesti u wc-u pušeći,ako razumijemo i Ekremovu ovisnost o alkoholu,koji stalno mora imati rakije,onda razumijem i Staniju što pije 7 kafa dnevno.

Vrh
Lila
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 10 Maj 2013, 10:41
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19

Senka ti bas volis Staniju [pozz.gif]
A cude li ti Staniju kako prica sa Ekremom i ispituje ga ko se sexa na Farmi i cudi se fol.
A ona postena ne moze biti postenija , ma svetica.Ekrem jadan naivan k`o suplja vreca sve izdade a ona ko fol lepo sa njim da sto vise informacija izvuce,Jako licemerno. [thumbdown.gif]

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 10 Maj 2013, 12:19
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Lila je napisao:
Senka ti bas volis Staniju [pozz.gif]
A cude li ti Staniju kako prica sa Ekremom i ispituje ga ko se sexa na Farmi i cudi se fol.
A ona postena ne moze biti postenija , ma svetica.Ekrem jadan naivan k`o suplja vreca sve izdade a ona ko fol lepo sa njim da sto vise informacija izvuce,Jako licemerno. [thumbdown.gif]

Pa i ne volim je baš nešto posebno.Iskreno,ne volim nikog toliko da bih ga fanovala.
Slušala sam sinoć taj razgovor između Ekrema i Stanije.I nije mi se dopalo što su o tome pričali.
Ne znam gdje si ti čula da se Stanija predstavlja sveticom,cura samo kaže da neće sex pred kamerama,što potpuno podržavam.
Međutim,meni je nešto drugo u svemu tome baš zasmetalo.
To što su pričali Stanija i Ekrem nije najgore.Uostalom,ko je njima Jovana pa da čuvaju njenu intimu?
Niko i ništa,takmac u borbi za pobjedu.Jako prljavoj borbi,za ove likove je i Bojanić mala maca.
Dakle,što da oni brinu o Jovaninom imidžu,kada se njen dečko Danijel 'pohvalio' Ekremu i sve detalje tog sexa mu ispričao,pa čak i to da nije bila nevina [shakinghead.gif] [kasljuc.gif] .A i ona sama je o svom sexanju pričala Saški i pitajboga kome još.
Tu brate,nit' momka,nit' cure.
Jadno,prejadno.

Vrh
Lila
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 10 Maj 2013, 14:41
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19

Pravo kazes nit` momka nit ` cure.
Ko zna mozda im je to taktika (jer danas nema stida niti srama) pa da svi znaju sta su radili to im dodje kao da se pohvale ili reklamiraju .Jednostavno takvi su hoce da svi znaju i da svima pokazu kako se oni volu i ljubu. [001_smile.gif]
A ovo Stanija "svetica" to je moj stav ,trebala sam napisati kao fol svetica , pretpostavljam da je ona isto nesto slicno radila ali ne pred kmerama znamo da je bila u kuci onog matorog Hefnera i onda ono njego lisicasto ispitivanje Ekrema eto ti mi je zasmetalo.Da se ona istinski zaljubila u Filipa tesko bi moglo da se dugo bude zajedno i ceo dan leze jedno pored drugog a da ne bude nista nego statiraju jedno uz drugo a to publika primeti.Isto tako meni nije interesantno gledati niciji seks ispod jorgana jer to mi je cudno ali ako pratis neki rijaliti gledas sve.Volela bih da makar ima bilo cega drugoga osim ogovaranja, ko ce koga postaviti za slugu , slihtanja jedni drugima i laznog igranja igre istine.Ostalo drugo nista ne pokazase.
Malopre nesto gledam nista ne pricaju nego samo o tome ko ce kome dati stapic i sede u debeloh hladovini.Gore je jako lepo cist vazduh svako ce ako nista tamo povecati hemoglobin ja to malo gledam i sa zdravstvene strane odes negde 15 dana pa se nadises cistog vazduha a oni tri meseca jos primas honorar.
Memo je sebi obezbedio ostanak a Vesna ide po treci put u Arenu.
Ako je bilo kakva a tamo se svi svadjaju nije fer treci put slati zenu u Arenu to govori sve o njima i volela bih da ih sve Vesna jednog po jednog isprati preko kapije pa i Ekrema koji se hvali da ce pobediti.
Onda kakva je svrha daljnjeg pracenja ovog rijalitija.?????

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu