|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Znas sta Naopaki,nemoj se ljutit,ali moram ti reci da puno zujis malo meda dajes,veliki promet mala zarada,previse se rasipaš,,,,daj to drugacije,jer,iskreno nisi kapacitet,,,,hihihihihii
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
НаопаЧки, ма шетња ми је навика ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) мојих фамозних 5км ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
E tako Vucce,odmah in medias res,poimence pozdravis i miran Banat,,,buahahahah
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Bradpresto Pitt je napisao: Znas sta Naopaki,nemoj se ljutit,ali moram ti reci da puno zujis malo meda dajes,veliki promet mala zarada,previse se rasipaš,,,,daj to drugacije,jer,iskreno nisi kapacitet,,,,hihihihihii Moja bulja je kapacitet, aj da vi'm tvoju takvom kapacitetu ne mogu da se ljutim samo ti uzivaj ne ljutim se taman posla da se ljutim starijem co'eku,a iskreno i ne trazim savet o tebe.Tako da samo ti radi kako zelis i uzivaj, au buduce me obidji sa savetima i predlozima.Ja nisam ovde da jurim nikog, a da zujim zujim to je tacno ali da ubijem vreme.
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Вучица je napisao: НаопаЧки, ма шетња ми је навика ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) мојих фамозних 5км ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Ako Vule al treba i odmora malo.
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Naopak je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Znas sta Naopaki,nemoj se ljutit,ali moram ti reci da puno zujis malo meda dajes,veliki promet mala zarada,previse se rasipaš,,,,daj to drugacije,jer,iskreno nisi kapacitet,,,,hihihihihii Moja bulja je kapacitet, aj da vi'm tvoju takvom kapacitetu ne mogu da se ljutim samo ti uzivaj ne ljutim se taman posla da se ljutim starijem co'eku,a iskreno i ne trazim savet o tebe.Tako da samo ti radi kako zelis i uzivaj, au buduce me obidji sa savetima i predlozima.Ja nisam ovde da jurim nikog, a da zujim zujim to je tacno ali da ubijem vreme. Ma znam,ali vidim da se rasipas ko pijesak,izgubi snagu bezveze,pa reko da te uputim,dakle idi na kvalitetu a ne kvantititu,tako ces mozda imati sanse,ali bez ljucenja,ovo ti je besplatni savjet,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Bradpresto Pitt je napisao: Naopak je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Znas sta Naopaki,nemoj se ljutit,ali moram ti reci da puno zujis malo meda dajes,veliki promet mala zarada,previse se rasipaš,,,,daj to drugacije,jer,iskreno nisi kapacitet,,,,hihihihihii Moja bulja je kapacitet, aj da vi'm tvoju takvom kapacitetu ne mogu da se ljutim samo ti uzivaj ne ljutim se taman posla da se ljutim starijem co'eku,a iskreno i ne trazim savet o tebe.Tako da samo ti radi kako zelis i uzivaj, au buduce me obidji sa savetima i predlozima.Ja nisam ovde da jurim nikog, a da zujim zujim to je tacno ali da ubijem vreme. Ma znam,ali vidim da se rasipas ko pijesak,izgubi snagu bezveze,pa reko da te uputim,dakle idi na kvalitetu a ne kvantititu,tako ces mozda imati sanse,ali bez ljucenja,ovo ti je besplatni savjet,,,, Aj sevetuj sam sebe a skini mi se vise.Jesi ti lud ili gluv, nikog ne jurim kao ti, ovde ubijam vreme i druzim se, shvati patetiko jedna
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma znam,i ucis tipkati,ali ako vec kontaktiras s ovim divnim curicama,daj malko stila,jbote ovako se ponasas kao slon u staklarnici,oprosti na usporedbi ali nisam mogao naci bolji primjer....P
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
aj pricaj sam sa sobom jer sam primetio da imas obicaj da to radis stalno. da sam na tvom mestu u zemlju bih propao.Cek pre nego odem da te pitam, jel jos imas zuljeve ne desnici od pre neke veceri. Zelim ti lepo vece sa Pittom...papa kapacitetu.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Naopak je napisao: aj pricaj sam sa sobom jer sam primetio da imas obicaj da to radis stalno. da sam na tvom mestu u zemlju bih propao.Cek pre nego odem da te pitam, jel jos imas zuljeve ne desnici od pre neke veceri. Zelim ti lepo vece sa Pittom...papa kapacitetu. E stvarno si neposten prema meni ja te upucujem u tajne,a ti mene kukavicki pitas i insinuiras nekakve zuljeve,,,e stvarno,,,,,
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 409 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|