Autoru |
Poruka |
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
ma nemam nameru da se spuštam tako nisko
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Od tebe i otrova ako treba :** mljac
ti bas nista ne kontas..vidim ja ha ha ha
haj vrati se i jos jednom procitaj sve a i ne moras
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Dosao sam do zakljucka da sa Molenom treba ostro ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
vidis da je mojne pi*** hahahah obrisao svoj post u koje mi napisao da jedem go*** i pusim njegovog djoku sam se covjek odaje a spustit cu se ja nize ako je tebi tesko he he 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Mo, aj jedan stip...ups greska liz
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
Molena je napisao: Mojne ti si zensko jbt!!!...imas zensku pisu  hajde sta uvredljiv post..ne lupaj ima pravo da pise ko sta hoce..kao da svi moraju da se vole a ti nam pokaza da si banovan na sto foruma..ako iko zna sta su uvrede, ti znas  stisni mooda ako ih imas i trpi muski ako ti je tesko ha ha pa ti si me i banovala, ovo ostalo je bezveze inače u vezi teme ja sam odličan forumaš i pišem nekom kad je prisutan
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa meni nisi los forumas malo luckast..ali neka nam i takvih  ali sta lupas, ko te banovao hahahah gdje cu ja da te banujem napisala sam da si nam pokazao slike kako si na svim ostalim forumima banovan e ludog covjeka  ....ja odbijam ovlasti moderiranja jer bi kod mene vladala totalna anrhija Opaki..liz liz
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
e tako se to radi
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Da B92 ne daje vise live stream VB-a. ![[cray.gif] [cray.gif]](./images/smilies/cray.gif)
|
|
|
|
|
|