| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Gigi znaci jednom trijumfirala,,,,opalaaaa
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Koji je bio citat kad si pobjedila,,,!?
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Bradpresto Pitt je napisao: Koji je bio citat kad si pobjedila,,,!? Ajme meni...ne da mi se sad tražit...idi pa vidi u toj temi... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Koji je bio citat kad si pobjedila,,,!? Ajme meni...ne da mi se sad tražit...idi pa vidi u toj temi...  Pogledat cu,,,
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Citiraj: I ja sam pobijedila prvi put kad sam se natjecala...mislim da je bio citat u pitanju...i od tada...ponor... Ma idemo dalje nema ponora, ja pobedio dva puta u prvom takmicenju i pesma mi izmkla za poen, svak cast qwerty-ju ja za citat ne saljem, a za sve ostalo posaljem pa kako bude
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Naopak je napisao: Citiraj: I ja sam pobijedila prvi put kad sam se natjecala...mislim da je bio citat u pitanju...i od tada...ponor... Ma idemo dalje nema ponora, ja pobedio dva puta u prvom takmicenju i pesma mi izmkla za poen, svak cast qwerty-ju ja za citat ne saljem, a za sve ostalo posaljem pa kako bude E onu pjesmu koju je Qwerty poslao sam i ja slala...ali jok...bila zauzeta... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Citiraj: E onu pjesmu koju je Qwerty poslao sam i ja slala...ali jok...bila zauzeta... Jel vidis, da si pozurila ti bi bila na tronu ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ma nema veze...lijepo je sudjelovati...još bolje da nisam pobijedila...treba počastit ostale natjecatelje, pa neku grupu unajmit da svira na fešti...nemam ja love za to... 
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Hahaha dobra si...al kad zaradis sad sa novim poslom imaces.....a onda mozes da pobedis na svim poljima
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ma jok...s tim parama ću na putovanje... 
|
|
|
|
|
|
|
|