|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
GiGi je napisao: Ahaaa...to si ti kao iskamčio poklon od mene...ccc... Pitt...kakve ti filmove voliš? Da čujem... Pa morao sam kamciti,kad se sama ne sjetila nisi,,hihihiihhi,a filmove pa siroko je to ali....sve sa De Nirom,Pacinom,Brandom,Douglasom mlađim,,,i mnoge druge,uglavnom trilere,drame,parodije,,,,a neke sam gledao,kao trilogiju Kum,bezbroj puta,dakako Tarantino,Rodriguez,,,,,i sve filmove s ovih prostora,ex jugoslavenske i ove nove iz svih drzava,sve sam to pogledao,,,,
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
A gdje je u toj priči Brad Pitt? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Kedzo frende sta ima kod tebe,,, Koji Kedžo? Damir? ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Da da Sasa Tin i Kedzo,to ti je susjed iz onog mjesta preko na Krku,gdje ima Dioki i oni tankovi,,,hahahahaha
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: A gdje je u toj priči Brad Pitt? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) Ma nije on bas neki glumac,vise je provikan,a kad dobije Oscar,e onda cu i njega gledati,,,hahahahha
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Bradpresto Pitt je napisao: Da da Sasa Tin i Kedzo,to ti je susjed iz onog mjesta preko na Krku,gdje ima Dioki i oni tankovi,,,hahahahaha ž Predobro!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Bradpresto Pitt je napisao: GiGi je napisao: A gdje je u toj priči Brad Pitt? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) Ma nije on bas neki glumac,vise je provikan,a kad dobije Oscar,e onda cu i njega gledati,,,hahahahha E pa ja baš volim nekoliko njegovih filmova...pa pričaj ti što hoćeš... 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pa da super glasovne mogucnosti,skoluje on glas u Grazu,,,sad je sazrio kao pjevac,,,,
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Bradpresto Pitt je napisao: Pa da super glasovne mogucnosti,skoluje on glas u Grazu,,,sad je sazrio kao pjevac,,,, Da...i meni se čini da su mu vokalne sposobnosti puno bolje nego kad je bio dio Saša, Tin i Kedžo tima... 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: GiGi je napisao: A gdje je u toj priči Brad Pitt? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) Ma nije on bas neki glumac,vise je provikan,a kad dobije Oscar,e onda cu i njega gledati,,,hahahahha E pa ja baš volim nekoliko njegovih filmova...pa pričaj ti što hoćeš...  Ma ne kazem ja,ali nije u rangu onih glumaca sto nabrojah,meni je dobar u "Klubu boraca"i u "Sedam" s Morganom Freemanom,,,,mada vi zene to gledata iz drugog kuta,,heheneheheh
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Da bolji je,pa nije skola bez veze,osim toga sazrio je,jer onda je imao sesnaest godina i nije bio jos niti mutirao,,,,tri pet set je dana proslo,,,hahahahh
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 341 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|