|
| Autoru |
Poruka |
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
MeGi je napisao: eto raje eto raje cim padne kritika Pozz LayA , EE DAA Imas recept tu dole na temi slobodno uzmi i prebaci ako zelis tamo kod tebe  Naopaki, super, a ti, je l ucis od Pitta? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ucim jasta da ucim, znas li koliko sam se edukovao od kad od njega ucim...
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Bradpresto Pitt je napisao: Lasko,,,,*^%##+*^=,hihihih *^%##+*^= matori
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
LaYa je napisao: Naopak je napisao: LAzo di si ti ceo dan? To je samo jedan dan,nije ceo mesec ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Meni izgledalo ko godina
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: lama ona zivotinja kazu da smrdi kad pljune, da se desavalo tako d apljune ljude ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma znam,ali ona je ljama(llama,španj.)a lama je nesto drugo,,,,
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ma kakvi nisi ti zaljubljena,ono kad si bila zaljubljena bila si daleko daleko inspirativnija,rjecitija,duhovitije,tocno se vidi da nikog ne volis,,,,sto nije dobro,,, a jesi me procitala svaka cast
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Gde onaj Raul Amon, da ga pitam za zdravlje
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
LaYa je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Lasko,,,,*^%##+*^=,hihihih *^%##+*^= matori Sta cemo se sad vrijeđati,,bauhahahahahah
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
ma jok
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
mozda jesi pametan Pitt al vala da si jos toliki od gugla neces biti pametniji 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 420 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|