Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Naopaki...čestitam! 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Hvala GiGi srcko 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Eh, hajde da sledeci zadatak bude slika "devojke iz maste' ili "fantasy girl"
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
da postavim sliku devojke o kojoj mastam? pa kako to
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
MeGi je napisao: da postavim sliku devojke o kojoj mastam? pa kako to ![[handtaschenkrieg.gif] [handtaschenkrieg.gif]](./images/smilies/handtaschenkrieg.gif) Megi, Megi...ne sliku devojke o kojoj ti mastas, nego globalno devojka iz maste ili izmisljene devojke...cccc
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ma skontala sam vec sam poslala nego se zezam
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Nisam ni sumnjao Megi, ali ti djavo ne da mira, cccc Hvala Cas nista posebno, ali za moje prvo slanje predloga, dve pobede nisu malo, a sta kazes?
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
kazem da je zivot nekome majka a nekome maceha mesecima tumaram netom i lepim slike i citate i jednom sam pobedio 
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
casual je napisao: kazem da je zivot nekome majka a nekome maceha mesecima tumaram netom i lepim slike i citate i jednom sam pobedio  Ma druze ja to opusteno, zanimljivo mi bilo da posaljem i eto posrecilio se.Uzeo mi Qwerty i trecu pobedu samo za poen na pesmi  Vazno da se druzimo i zezamo.Bice dana za megdana.... ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
|
|
|
|
|
|