Autoru |
Poruka |
Amon Ra
|
|

Pridružio se: 01 Maj 2013, 23:55 Postovi: 105
|
Moracu jednom da probam...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Izgleda da sam i to počeo da praktikujem ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
постоје негде у неком матриксу
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Admin je napisao: Vreme koje nam je donelo savremen način komunikacije, donelo nam je i novi vid upoznavanja i druženja. Verujete li u poznanstva preko neta, imate li iskustva i ako želite možemo ih razmeniti, kao i mišljenja i stavove. U poznanstvo vjerujem...u privrženost vjerujem...ali u virtualno prijateljstvo ne znam...imam nekoliko prijatelja koje sam upoznala preko neta, ali status prijatelja formirao se tek kad smo se vidjeli uživo...drugačije je kad se s nekim možeš gledati oči u oči... No, dobro...ja ne mogu stopostotno nekome vjerovati ako ga nikad nisam vidjela...a povjerenje mi je potrebno da bih nekoga mogla nazvati prijateljem...neki možda nemaju problem s time... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
I ja Gigi podrzavam tu teoriju. Lijepo je s nekim djeliti isto misljenje, pa cak i u suceljavanju misljenja nekako se osjecati normlano bez one neke trzavice i napetosti...ali kao i virtualna ljubav, i virtualno prijateljstvo , ukoliko se ne preseli u reali , nista od toga...nije potpuno i nesto fali da zaokruzi cijelu tu pricu. 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
sosa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Maj 2013, 23:36 Postovi: 464
|
Bas tako,virtuelno..ugasis komp i nema ga vise.I tu je razlika,nije opipljivo,nije proverljivo.Ako pak upoznamo zaista tu osobu,ono virtuelni otpada..
_________________ Dok ti spavaš neprijatelj ne spava. Zato spavaj što češće i što duže, nek' neprijatelj crkne zbog nesanice.
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...nisam nikad vido a ni upozno nikog sa neta... ...mislim daste vi svi neki mali ljudi koi zive u kompijuKtorima..  ... ...maa hebo ve pas..  ... 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
siN bRutaL je napisao: ...nisam nikad vido a ni upozno nikog sa neta... ...mislim daste vi svi neki mali ljudi koi zive u kompijuKtorima..  ... ...maa hebo ve pas..  ...  ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
postoje net ljudi koji me nikad nisu izneverili..koji su mi odani, koje volim da "sretnem"..postoje net ljudi kojima sam ja, odana, privržena i koji mene rado "sretnu".. ..Vanja mi je prijatelj..pijemo kafu..nađemo se jedna drugoj uvek.. ..Tw mi je virtuelni prijatelj..ne moram nikad da je vidim uživo..al' je tako osećam..ko' virtuelnog prijatelja.. ..osećaj i za Vanju i za Tw je isti ..uzajamna odanost..privrženost... ..stvarno, ja verujem u net prijateljstva i tako ih i zovem...
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
verujem u Net poznanstva prijateljstva su ''rezervisana'' za realu Neke osobe sa Neta su mi postale bas drage..volim da ih citam , da menjam o misljenja, da se smejemo..nekad napisemo i nesto ozbiljno.. ali sve to..nije dovoljno da bi opravdalo rec prijateljstvo a da li me neko izdao ili ne..u Net svetu..hebe mi se bas..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|