Autoru |
Poruka |
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Keri na tv...A,mi ga bodrimo,navijamo... Keri,odmah da jedes. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Molena radili su testove intolrencije na hranu i dobili savete nutricioniste... I indeks telesne mase...
Poslednji put menjao Bubi dana 28 Jun 2012, 13:18, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Vitez
|
|

rang

Pridružio se: 24 Maj 2012, 11:20 Postovi: 1288 Lokacija: Srbija
|
naravno već sam pojačao obroke i uveo sam medjuobroke
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ahaaaa..ja mislila neke teske psihicke i fizicke testove radili 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Keri,predlazem da pojacas i medjuobroke. I jos nesto nisu pojasnili...Rekose da se svako mora boriti za svoju ekipu...Nisam shvatila... Pa,mere ih pojedinacno...I ispada dvoje koji su najmanje smrsali za nedelju dana...
|
|
|
|
|
Vitez
|
|

rang

Pridružio se: 24 Maj 2012, 11:20 Postovi: 1288 Lokacija: Srbija
|
naravno medjuobroci su veoma bitni jer ogladni se izmedju doručka i ručka ili ručka i večere i izmedju večere i druge večere ione kasne posleponoćne
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Keri je napisao: naravno medjuobroci su veoma bitni jer ogladni se izmedju doručka i ručka ili ručka i večere i izmedju večere i druge večere ione kasne posleponoćne Keri,sada zaista verujem da ulazim u rijaliti. Samo tako nastavi. Bicu tvoj fan. ![[first_move.gif] [first_move.gif]](./images/smilies/first_move.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ovde je bas veselo, moracu se pridruziti, mozda smrsam tipkajuci E hoce li biti zanimljiv ovaj rijaliti? Kontam da ce biti suza i besa? Kad budu gladni ima da se ujedaju medjusobno.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Pa,za sada puno obecava...Verujem da ce svega biti...Nije lako stici do cilja... A,mozda i nisu sve debeljuce i dobrice,tako da mislim bice i okrsaja... Kao i navijanja ovde. Bole,Bole,Bole. ![[ocene.gif] [ocene.gif]](./images/smilies/ocene.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Cula sam da ispadaju onaj ko ne ispuni zadatak, tj. ne smrsa koliko treba, Ispadace kao u VB, to je ljudima zanimljivo,ali za njih lose. Ako neko smrsa dostaaa onda svaka cast Ovi sto prvi ispadnu,mislim da ce brzo nadoknaditi to malo sto smrsaju...
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Malo je jedna nedelja...Cudno je da prve izbacuju vec nakon tih sedam dana... Ali,takava su pravila...Nama ostaje da pratimo i navijamo... Naravno i nesto novo saznamo...
|
|
|
|
|
|