| Autoru |
Poruka |
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
nece Pitta da mi pomogne ih kaki je, kakan
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Trile je napisao: nece Pitta da mi pomogne ih kaki je, kakan Jbote kako ja da ti pomognem Trile,,,,nisi li pogrijesio adresu,,,aaaa
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Bradpresto Pitt je napisao: Nije li Gigi,ova pjesma od Opce opsnosti u tvome potpisu,nominirana za Porin u kategoriji "Hit godine"ili nesto slicno,,,,!? Je, je.  To mi je njihova najdraža pjesma...uz onu čuvenu Jednom kad noć... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Nije li Gigi,ova pjesma od Opce opsnosti u tvome potpisu,nominirana za Porin u kategoriji "Hit godine"ili nesto slicno,,,,!? Je, je.  To mi je njihova najdraža pjesma...uz onu čuvenu Jednom kad noć... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Jes ,imamo slican ukus u glazbi,vidim ja.....m
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
I ti voliš Opću? 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: I ti voliš Opću?  Naravno,pogotovo laganice njihove,ovaj zadnji album je dobar jako s dosta hitova,ima lijep glas pjevac Pero Galić,,,,,m
|
|
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
A jel voli neko Gori ushi Winetuu
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
debilko je napisao: A jel voli neko Gori ushi Winetuu Ja samo Winetuua,,ahhahaha
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
debilko je napisao: A jel voli neko Gori ushi Winetuu Čula sam za njih...to su Puležani ako se ne varam...al ne znam baš njihove pjesme...
|
|
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
To nisu pesme, to su projekti u pravom smislu te reči hahhahha Oni su genijalci uz Kud Idijote i Let 3, to je najlepše nešto na Ex Yu prostorima. I naravno, Hladno Pivo
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
|
|
|