| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Gigili migili,kisik vodik,,,hiihihhii,sta ima mala,,,
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
A evo...ima svačega...stigoh doma...i sad opuštanje...  Kod tebe Pittko cvitko?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: A evo...ima svačega...stigoh doma...i sad opuštanje...  Kod tebe Pittko cvitko? Ma ok je samo vidi kakvo je vrijeme,majkemi kao da je jesen,i opet moram traziti topliju garderobu,a taman se bio samo svaukao u hlacice,,,,hahahahah,pa dokle tako,,
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ma kod mene je ljepše nego jučer...čak i sunca ima...i nije toliko hladno...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma dobro ti si fala Bogu na moru,medutim u unutrasnjosti nije bas,i svako malo kisa pada,,,,
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ma bez brige...još malo ćemo se pržit na +40°... ![[nesvest.gif] [nesvest.gif]](./images/smilies/nesvest.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
pitonjo, nesto si smiren danas kako si to postigao, 'ocu i ja tako
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Ma bez brige...još malo ćemo se pržit na +40°... ![[nesvest.gif] [nesvest.gif]](./images/smilies/nesvest.gif) E vidim dolje spot Let 3,vidim cesto Mrleta i Ivanku u Velikoj Gorici s bebom,,,to je nas zet,,ahhahaha
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Trile je napisao: pitonjo, nesto si smiren danas kako si to postigao, 'ocu i ja tako Trile to ti je nirvana,,,hahahahahah
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ma Mrle je trknut totalno... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|