Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 02 Maj 2025, 21:00

Autoru Poruka
SJAJNA
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o Akademiji debelih  |  Poslato: 28 Jun 2012, 11:29
Korisnikov avatar
Angel with two faces
Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52

[danscers.gif] evo ga ja...

Vrh
SJAJNA
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o Akademiji debelih  |  Poslato: 28 Jun 2012, 11:30
Korisnikov avatar
Angel with two faces
Angel with two faces

Nisam uspela da im popamtim imena... :| ko je Bole?... :shock:

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o Akademiji debelih  |  Poslato: 28 Jun 2012, 11:33
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Ja imam svog favorita, ali nisam mu ime upamtila he he.
Pogledala sam sinoc i dugi dan na netu..

Vrh
SJAJNA
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o Akademiji debelih  |  Poslato: 28 Jun 2012, 11:34
Korisnikov avatar
Angel with two faces
Angel with two faces

Ćao Molena...pa...ima i svoje dobre i svoje loše strane...
i ja sam gledala na net-u,dovoljno je,ali sam iznenadjena pojedinim komentarima..

Vrh
Bubi
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o Akademiji debelih  |  Poslato: 28 Jun 2012, 11:37
Korisnikov avatar
Black Woman

Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20

Bole je moja simpatija. :oops:
Pogledaj Bozidar Drobnjak,najlepsi je i najbolji je i najj... :D
E,sada malo i ozbiljno...Pitam se kako ce sve to izdrzati...
Da li ste videle kako dve drugarice slatko rucakju pilence? :)
I pitam se da li su ga same pojele? :shock:

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o Akademiji debelih  |  Poslato: 28 Jun 2012, 11:38
Korisnikov avatar
*VIP*

Sjajna kakvi komentari?...sta i gdje?..Od ukucana ili ljudi sa neta?

Vrh
SJAJNA
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o Akademiji debelih  |  Poslato: 28 Jun 2012, 11:43
Korisnikov avatar
Angel with two faces
Angel with two faces

Ma uopšte..
Ljudima nije ni malo lako,pošteno...
Ne osporavam da su se zapustili i zanemarili,ali nazvati gojaznost bolešću-e to mi ne štima.Debljina se karakteriše
kao bolest,a gej brakovi kao normala :|
Znaš ono-svaki muškarac želi u kuhinji domaćicu,a u krevetu kur..,jel :D
Na ovim prostorima je ionako ukorenjen takav način ishrane,a onda se svi kao čude :shock:
Čudi me da ti isti ne izadju na ulicu i pogledaju oko sebe,a ne zgodne voditeljke koje od gladi završavaju po bilnicama da bi imeli posao ili ,,nahvatale,, pokojeg ,,biznismena,,...

Vrh
Bubi
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o Akademiji debelih  |  Poslato: 28 Jun 2012, 11:50
Korisnikov avatar
Black Woman

Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20

Sjajna,pa gojaznost i jeste okarakterisana kao bolest...
I to ozbiljna bolest 21 veka...Sto se tice gej populacije to je njihovo opredeljenje i nase da li prihvatamo ili ne...
A,ovi ljudi imaju ozbiljne zdravstvene probleme,mnogo je mladih i zaista bih zelela da mogu svi ostati tri meseca i da ima ovaj rijaliti pomogne...
Rad hormona je mimo nase volje,nekoliko zena ima taj problem...
Slazem se sa tobom da je grozno videti i anoreksicne devojke...Kome se to moze dopasti?
I naravno da je i to bolest,kao i preterana gojaznost...

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o Akademiji debelih  |  Poslato: 28 Jun 2012, 11:55
Korisnikov avatar
*VIP*

Ma ok, slazem se ja sa tvojim stavom....danas je sustav moralnih vrijednosti postao izopačen i postalo je moderno podrzavati cool stvari...a biti peder je postalo cool, isto kao i podrzavati ih ,imati ih za prijatelje, s njima paradirati i ostalo...
Ali ne slažem se da debljina nije bolest..i ne kazem to ja, to je rekla i svjetska zdravstvena organizacija koja upozorava na sve veci broj pretilih ljudi....bolest nego sta.

Jer Sjajna ne jedu oni nista sto ne jedemo ti ili ja...stvar je kolicine koja se uzima, nacina na koji se uzima, informiranosti o hrani...a i fizickih aktivnosti koje su zanemarene uglavnom .....a velika kolicina hrane sa nepokretnoscu dovodi do onoga sto gledamo na tv-u.
Jednaka je bolesti i njihovo stanje kao i ona anoreksija...stvar je nijasni.

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o Akademiji debelih  |  Poslato: 28 Jun 2012, 12:00
Korisnikov avatar
*VIP*

Nego znate sta...meni je onaj mali smijesan..onaj sto ima piercing hahahaha....nasmijao me sinoc kada sam gledala kako govori za onog sto je cijeli dan prespavao i kako hrče....e on mi je zabav...doduse mlad je i cijelo vrijeme provodi u bazenu haha...on ima tih zenskih hormona, moze se primjetiti ;)
A ona crna neka...sto stalno nesto zvoca, uvijek joj nesto smeta..( u zutoj majici)...ona mi se ne svidja...
A meni se svidja onaj crniiiii...skroz je crn , isto cigo neki....e ne znam kako se zove, e on je moj favorit sada :D
Imam pravo promjeniti msiljenje nakon prvog vaganja hahaha.

Poslednji put menjao Molena dana 28 Jun 2012, 12:01, izmenjena samo jedanput

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu