Cao Minnie
![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
ne znaci da imas problem sa svojom seksualnoscu. Zasto bi? Imas svoj stav i svoje misljenje, bez ustezanja ga izrices, a to je za postovanje.
Meni zaista ne smetaju, niti zelim da se petljam u neciju intimu i da kopam da li neko voli svoj pol, ili suprotan. Kao sto rekoh, ne zelim da svoju opredeljenost javno iznose. Iskreno, vise me brinu ovi momenti pederluka vezanih za crkvenjake. Pocinju da mi se gade. Mislila sam da je to daleko od nas, makar to... i da se to desava samo tamo nekim izopacenim strancima. Kad ono... ma, gade mi se. Kamenovala bih takve likove, kao i pedofile.
Ode Aneta. Sirotu Anetu su uvek pustali kada jede. Ispalo je da je non stop gladna godina xaxaxa danas pisu novine da se nagojila i da je kukala da ne moze nista da obuce. Dakle, blizanci, ili Top, ili Ava.
Nego, ne znam sta vi mislite, ali mi je malo ogavno to sto Avi otac bira ćega i bruseve. Nekako mi je kao crni humor da otac kupuje izazovnu odecu svojoj cerki. Malo mi je to i takvo cudno porodicno cojstvo i junastvo.