| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] moras jesti luka, i ispod jastuka drzati da ti ode ta magija Ne nije sramota, vidis da ja pisem sa tobom normalno, nije me sram kao druge nece ni da ti se jave ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Pa ja,,,istina je hihihih
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pozz Gigi ja sam u prvom redu zato s ene vide ovi iz zadnjeg al cuju oni tebe ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
MeGi je napisao: Pozz Gigi ja sam u prvom redu zato s ene vide ovi iz zadnjeg al cuju oni tebe ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) A jesi luda...  Pozdrav i tebi u prvom redu... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma cuju cuju,dakako,Gigi kisik i vodik hihihih
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Pittuško...šta ima? 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Pittuško...šta ima?  Ma evo Gigi konacno je stigla jesan kod mene,smrznuo sam se sad dosao na motoru doma,a obukao se ljetnje,,,hahaha,a kod tebe...
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Nisi dobar Mojne jok jok
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: GiGi je napisao: Pittuško...šta ima?  Ma evo Gigi konacno je stigla jesan kod mene,smrznuo sam se sad dosao na motoru doma,a obukao se ljetnje,,,hahaha,a kod tebe... Opaaaa ima se moze se vozi se Tomos pa se malo q.... po forumu ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
MeGi je napisao: Nisi dobar Mojne jok jok šta sad, dajem ti podršku cepaj, cepaj...
|
|
|
|
|
|
|
|