| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: "Hvalite me usta moja" ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ajmeeeeee meniii sta sam to usvojila de odmah skacem sa terase E moja Megi kao da je sramota uciti od umnih ljudi,pa ja to cijeli zivot radim,ne srami se inteligencije i pameti nego glupusti,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: ee Pitt dzabe tit u dozivas 2-3h ove zenske jbt ni jedna ti se nije javila sta to cinis crni Pitt Ja mislim da je neko bacio magiju na tebe Pa jel vidis ti to,pa sta ti ja govorim,neće snaša tamburaša,,,bauhahahaha
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) moras jesti luka, i ispod jastuka drzati da ti ode ta magija Ne nije sramota, vidis da ja pisem sa tobom normalno, nije me sram kao druge nece ni da ti se jave ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
pretpostavljam da si to zakljucio na osnovu svog PP je l te smotao ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
OVAKO PITT GLEDA U EKRAN 
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
MeGi je napisao: pretpostavljam da si to zakljucio na osnovu svog PP je l te smotao ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ti si nevaljala devojčica ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Mah Mah Mojne bas nesto nisi dobre volje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Dobra večer svima u zadnjim redovima...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne