| Autoru |
Poruka |
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Cici Mici Gigi Cac cmokic na nosic Deb ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ljudi...što se radi ovog jutra?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Добро јутрашце спавкалице ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Vucice ja sizim ahahahah otisla sam na posao jutros jer rekla sefica da mi danas pocinjemo a ela zgrada zakljucana i nema unutra i sad ...ustala za dz. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Dobro jutro Vučice draga Evo jedna kafica za tebe Nadam se da ti se dopada džezva   Điđi, za tebe sok  Za Nikitu bela kafa 
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Zex pa pravi si dzentlmen ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Vučice... Auuu Nikita... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Odmah traži povišicu za ovo cimanje...  Žex...hvaaaala ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Vidim da ste se sjatile u kafani, pa red je da vas poslužim Može i meni nešto, ne bih se bunio... ;(
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ма ја се понадала да сам се захебо кад цФрц еве радим опуном паром ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|