| Autoru |
Poruka |
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Emaaaa cmokic ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 19:44 Postovi: 1233
|
|
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
des Niki
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Nikita je napisao: Pit za Boga Miloga pa jos nisi navikao da se mi sluzimo telepatijom ? On ima sesto culo ja trece oko ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Mozete osnovat firmu Šesto&Čulo,,,bauahhahaahh
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Emanuella je napisao: des Niki evo me...muvam se svukud , vec sam 3 cipele istrosila hodajucu hodnicima okolo , a izlaz nikako da nadjem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
ima li sta zanimljivo msm da nisi za dz habala cipele
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
iskreno bas i nema ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) ume covek da se smori kao beduin na kamili u pustinji ali sta ces ? Uvek tera neki vrag .... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
Nikita je napisao: iskreno bas i nema ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) ume covek da se smori kao beduin na kamili u pustinji ali sta ces ? Uvek tera neki vrag .... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
da ti opet predjem prag
_________________ Omnia Tempus Habent