|
| Autoru |
Poruka |
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
može moli,da ti izvučem za proslu godinu ili ces da napravimo presek za ovu? da vidimo gde si aktivna a gde pasivna 
Poslednji put menjao LaYa dana 04 Maj 2013, 22:49, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
LaYa je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: LaYa je napisao: Znas ti pusku dok je pistolj bila i te fore mani ti mene toga,to je osnovna skola,to sam zaobisla daj neke matrice i polinome, neke varijabilne vektore i podele Ljubav nije matematika,,,, Ljubav je sve,siroko polje deljenja i primanja nemas ti pojma nista samo te gledam
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ma ne,eto ti znas Lažo,hahahahahh
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
hahahah gledaj me vidi kez 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
LaYa je napisao: može moli,da ti izvučem za proslu godinu ili ces da napravimo presek za ovu? da vidimo gde si aktivna a gde pasivna  obicno je lijeva strana aktivna a desna pasivna  hahaha djavle samo pazi se ti Pitta...osnovnoskolski primjeri najcesce i s*ebu
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
LaYa je napisao: hahahah gledaj me vidi kez  Lazo prosle godine sam jednom vodio ljubav,ove malo rijeđe,,bauhahahah
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
u jbt ovo je bas matematika Laki
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
sve to meni ok,unositi periodicno,tj svaki dan,al kad ja dobijem celu godinu da uradim,meni nije dobro,nije to za mene...
a ne moli,ti sa kaubojskom skolom,vise oko skole nego u skoli se odmah prepoznaju desna noga isturena,leva ruka u dzepu i pogled "hau ju duing"
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Lazo spasavaj,da popravim statistiku,,,buahahahah
|
|
|
|
|
|
|
Amon Ra
|
|

Pridružio se: 01 Maj 2013, 23:55 Postovi: 105
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 270 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|