|
| Autoru |
Poruka |
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Ma stvarno? Šta mi naprica,da mi ti nisi rekao ja ne bih znala. Nisam ja tebi dorasla, zato ja to
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
LaYa je napisao: Ma stvarno? Šta mi naprica,da mi ti nisi rekao ja ne bih znala. Nisam ja tebi dorasla, zato ja to Ihhhhh,nisi,ti si me i prerasla,i trazis kruha nad pogačom(fig.)..hahahaha
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Znas ti pusku dok je pistolj bila i te fore mani ti mene toga,to je osnovna skola,to sam zaobisla daj neke matrice i polinome, neke varijabilne vektore i podele
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
jel to neko mnozenje..ko se mnozi i dijeli
caos svima
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
ma jok,pokusavam da pricam sa Pitom,a on samo ove osnovnoškolske mi fore prodaje
ako ne odgovara Pitt,oš neki bilans stanja da ti uradim,da te vidim kako stojis,sem na nogama
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
LaYa je napisao: Znas ti pusku dok je pistolj bila i te fore mani ti mene toga,to je osnovna skola,to sam zaobisla daj neke matrice i polinome, neke varijabilne vektore i podele Ljubav nije matematika,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Cao Molena i ovde
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
LaYa je napisao: ma jok,pokusavam da pricam sa Pitom,a on samo ove osnovnoškolske mi fore prodaje
ako ne odgovara Pitt,oš neki bilans stanja da ti uradim,da te vidim kako stojis,sem na nogama Ne stojim niti na nogama,,hahahha
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Bradpresto Pitt je napisao: LaYa je napisao: Znas ti pusku dok je pistolj bila i te fore mani ti mene toga,to je osnovna skola,to sam zaobisla daj neke matrice i polinome, neke varijabilne vektore i podele Ljubav nije matematika,,,, Ljubav je sve,siroko polje deljenja i primanja nemas ti pojma nista
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
haj ba naopaki necemo se pozdravljati na svim temama ako mi pp ne posaljes sadrzaja 'cao Molena i ovdje' nisi nista  opa laki..bilans stanja idessss mala hahahah a uspjeha
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 218 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|