|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
A ovaj voditelj na Zvezdama Granda je isto super,svaku pjevacicu pita-"Sta nam veceras lijepo pjevate"-,vec treci put veceras,,,,,,bauhahahahah
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Zasto to ne vodi Mica Orlovic,Kamenko Katic,neznam,Dunja neznam joj prezime,,,hahahahah
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Sad ocekujem da ovaj megasupergigaekstra voditelj i cetrvrti put ponovi istu recenicu,pratite svi,,,,
|
|
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Ja to jedino da me vežu bih mogao da gledam
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pa to je,mene su svezali,i zato i gledam,,,,hahahah
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
A ti si Naopaki,baris li jos onu Lanu,znas onu sto zna tu biti,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Hahhahaah,opet je ponovio voditelj isto,,,e stvarno ovo nema smisla,pa bolje bi Nikita vodila nego on,,,bauahagahh
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Bradpresto Pitt je napisao: A ti si Naopaki,baris li jos onu Lanu,znas onu sto zna tu biti,,, Jesi lud bre...pa to tvoje, kao drugo imam postovanja prema njoj
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Naopak je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: A ti si Naopaki,baris li jos onu Lanu,znas onu sto zna tu biti,,, Jesi lud bre...pa to tvoje, kao drugo imam postovanja prema njoj Cuj to,moje!?Kako moje,to mi frendika,samo takva,,,,Tita mi!!!
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Bradpresto Pitt je napisao: Naopak je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: A ti si Naopaki,baris li jos onu Lanu,znas onu sto zna tu biti,,, Jesi lud bre...pa to tvoje, kao drugo imam postovanja prema njoj Cuj to,moje!?Kako moje,to mi frendika,samo takva,,,,Tita mi!!! Pa ok onda...super, mlad sam ja za nju a i pored toga ne bih zbog tebe jer si ti moj drug...
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 218 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|