Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 10 Maj 2025, 13:08

Autoru Poruka
Minnie
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 03 Maj 2013, 11:10
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37

..Volk je pametna žena i tačno je znala koje priče o sebi treba da lansira..sujeta joj svakako malo isplivala mimo plana...al' ja ne ljubim savršene i oni me nikad nisu dojmili...volim ljude sa greškom...i volim cirkuzante i bukadžije..ostali mi dosadni i u životu a tek u rijalitiju..ihaj....

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 03 Maj 2013, 11:12
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

Ne kažem ja da je Maja glupa, naprotiv...
Ali ne volim da vidim facu kod osobe kada iz nje eksplodira sujeta.
To se jasno vidi ovih dana.
Nije to ona Maja Volk sa početka rijalitija...
Možda grešim...;)

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 03 Maj 2013, 11:27
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01

Zabravljeni su tamo. Sve sto imaju je dvoriste. Nisam bas sigurna da bi neko uspeo da ostane normalan.
Do pucanja dovodi i konstantno potenciranje stariji - mladji. Jbg cinjenica je da pojedini stariji ljudi umeju da smaraju zestoko nekim svojim pricama i stavovima po fazonu "... ja kad sam... to je ispravno... bla bla bla", medjutim... i oni imaju sva prava na zivot i da sebi daju oduska u ludorijama bez obzira na sve. U svakom cuci po jedno detence, nestasno. Zarko je npr. nesto rekao poput "na mladjima svet ostaje, a starima je zivot pri kraju..."... jbg zaboravio je da ni njegovi roditelji nisu mladunci, kao i da se to isto odnosi i na njegove bake, deke, tetke, ujake, striceve... Slazem se sa Majom Volk da on sa 25 godina nema nista (osim zavrsenog faksa sto nikako ne dokazuje pamet i mudrost, a vala ni pismenost, tj. makar opstu kulturu), osim da se seta po rijaliti programima i na taj nacin pokusava da zaradi kintu. Sta vredi Soraji to sto (hiljadu godina) studira (i to psihologiju, cini mi se), kada nema opstu kulturu znanja...? Ona je jedan od dokaza da kada imas kintu (ili ne prezas ni od cega da je zaradis), mozes da imas kakav takav vestacki fizicki izgled, a tintara prazna, tj. bez osnovnih podataka. Volela bih da pobede Top, ili Maja Volk... pa onda Aneta, Zeljko, Vendi, Ava. Ovo dvoje ostalih su mi totalni promasaj. Mislila sam da nikada necu reci da mi je zao sto je Maja izletela (s obzirom na sve sto je rekla/uradila), a drago mi je sto je Ava ostala. Medjutim, s obzirom na sve te neke pobede... ne bi me cudilo da upravo silikonska lepotica pobedi.

Poslednji put menjao Komsinica dana 03 Maj 2013, 11:30, izmenjena samo jedanput

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 03 Maj 2013, 11:29
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37

..meni kod Volkove smeta što nema spontanih reakcija...to isto mi smeta i kod Topa...

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 03 Maj 2013, 11:34
Korisnikov avatar
rang
rang

Večeras je novo vandredno izbacivanje

Tipujem da će ispadati ovim redom :

Soraja
Maja Volk
Aneta
Vendi
Milić
Ava
Žarko
ŽELJKO WINNER

Imenjak, pa moram... heh

Vrh
Mojne
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 03 Maj 2013, 11:36
Korisnikov avatar
mojne

Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41

Žex, zaboravljaš ako ispadne jedan blizanac da lete oba

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 03 Maj 2013, 11:39
Korisnikov avatar
rang
rang

Mojne je napisao:

Mislim da su sada razdvojeni...
Koliko se sećam više nisu ''jedan'' ukućanin.
Da je tako, zajedno bi bili u onoj kartonskoj kutiji za vreme zadatka, zajedno bi išli u ispovedaonicu...

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 03 Maj 2013, 11:39
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01

Mojne je napisao:

Gresis. Odvojeni su. Svako ima svoj broj za glasanje.

Vrh
Mojne
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 03 Maj 2013, 11:40
Korisnikov avatar
mojne

Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41

nisam bio obavešten [smehsmeh.gif]

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 03 Maj 2013, 11:42
Korisnikov avatar
rang
rang

Kuckamo se narode... Ode Žex...
mah

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu