| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
jeste primjetili vi kako mene ovaj Trile ignorira, folira i zaebava
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
ma jok, on sada jase prerijom...na mustangu.
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
e sash da vidis
_________________ Omnia Tempus Habent
Poslednji put menjao Trile dana 03 Maj 2013, 00:08, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Molena je napisao: jeste primjetili vi kako mene ovaj Trile ignorira, folira i zaebava Trile je napisao: vidim tako neku kosu boje mahagonija pa krenem nesvesno za tom bojom, pa mi se povremeno izgubi iz vida, kao camac na uzburkanom moru nestaje iza talasa, pojavljuje se, nestaje Trile je napisao: ali svi talasi jednom odtalasaju more se smiri, kazu, bonaca.. vise ne nestaje povremeno, nego se udaljava, odlazi sve dalje i dalje.. stajem, nema smisla vise ni pogledom da je pratim
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
vrnuo se iz prerije
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Оцо мој видим те на километреееее ![[iloveyou.gif] [iloveyou.gif]](./images/smilies/iloveyou.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
auuuuuuuu Trile ne prestaj da me pratis inace ce ovo srce da se prepolovi a boja mahagonija ce da izblijedi i postat ce oronula i siva i blijeda a nece biti nikakvog pogleda u daljini koji ce ona ocekivati sa svakim vjetrom
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
|
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang