| Autoru |
Poruka |
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
*Twilight* je napisao: ja nisam mogla da docekam... znaci premijera kod nas i oma mozes naci na netu. Kod njih je premijera 7-10 dana ranije tako da na netu vec posle 7 dana mozes naci.. pogledaj ... ona se budi kao vampir sve cini da bi spasila cerku  Ma pogledala bih ja to čim izađe, ali...ili tada nemam vremena ili naiđem na neki film snimljen po istinitom događaju...i on dobije prednost...što ću...komplicirana sam...  Al svakako ću pronaći vremena da pogledam i zadnji nastavak...kad sam već sve druge odgledala...šteta bi bilo da ne završim priču.. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
*Twilight* je napisao: ma da ja uvek pomislim nesto novo pa se zaletim .. kad ono prccc ista prica. Bolje nemoj spamovat lepse je Hocu ponavljat,moram radi ponavljača,,hahahahah
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
hahahhaa ti si najveci ponavljac
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
*Twilight* je napisao: hahahhaa ti si najveci ponavljac Ponavljanje je majka mudrosti,ako nisi znala,,,
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Nego Pitt...čujem da se pravi Pitt konačno ženi s Angie... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Nego Pitt...čujem da se pravi Pitt konačno ženi s Angie... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Da,pa vrijeme je da se i on smiri,,hahahahahh,di nece onako lijepu zenu imat,poklekao je i on,,,,hahahahaah
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Gigi koje to filmove gledas,posto sam ja filmofil..
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*